Muropaketti.com

Muropaketin uutisten ja artikkeleiden ulkoasun uudistusta työstetään parhaillaan. Ennen lopullista versiota haluamme kuitenkin kuulla palautetta, ideoita ja ehdotuksia aktiivisilta lukijoiltamme. Kuten nykyäänkin, ulkoasusta tulee käyttäjän valittavaksi tumma tai vaalea teema.

Kerro MuroBBS:ään perustetussa viestiketjussa, mitä mieltä olet ulkoasusta, mitkä yksityiskohdat eivät miellytä ja mitä tekisit toisin? Arvomme kaikkien palautteen antaneiden kesken kaksi tietokoneen koteloa, jonka voittaja saa valita mieltymyksensä mukaan (Antec Lanboy Air, Cooler Master HAF 912 Plus, Silverstone Raven 2 tai Thermaltake Armor A90).

Lisäksi jos sinulla on musta vyö Photoshopissa, tee ulkoasuun muutoksia oman näkemyksesi mukaan tai vaikka logoehdotus. Annamme bonus-palkintona kolmannen kotelon, jos ehdotuksesi on mielestämme erityisen hyvä.

MuroBBS, Anna palautetta Muropaketin uudesta ulkoasusta

armARM:n arkkitehtuuriin tukeutuvia laitteita on ollut markkinoilla vuosikaudet, mutta lähinnä ne ovat keskittyneet matkapuhelimiin. Viimeisten vuosien aikana arkkitehtuuri on nostanut päätään myös suorituskykyisemmissä älypuhelimissa ja taulutietokoneissa, ja odotukset ARM-arkkitehtuurin yleistymiseen ovat korkealla.

IDG News on päässyt haastattelemaan ARM:n hallituksen puheenjohtajaa Tudor Brownia, jonka mukaan ARM:lla on hallussa tällä hetkellä noin 10 prosentin siivu mobiilitietokoneiden markkinoista. Yritys on luottavainen sen suhteen, että osuus tulee nousemaan taulutietokoneiden yleistymisen myötä kuluvan vuoden aikana 15 prosenttiin. Vuoteen 2015 mennessä ARM arvio osuutensa kipuavan peräti 50 prosenttiin.

ARM:n yleistymistä tulee osaltaan pönkittämään seuraavan sukupolven Windows-käyttöjärjestelmä, joka tukee ARM-arkkitehtuuria. Lisäksi ARM:lta on luvassa Cortex A15 -suunnittelu, jonka luvataan tuovan reilusti parempaa suorituskykyä nykyisiin suunnitteluihin verrattuna, mutta samalla energiankulutuksella. Piirivalmistukset on suunnattu ensisijaisesti 32 ja 28 nanometrien prosesseille ja valmiita tuotteita voidaan odottaa markkinoille ensi vuoden alussa.

PC World, ARM Expects Half of Mobile PC Market by 2015

Kommentit (2)

NVIDIA on julkaissut pitkän odotuksen jälkeen johdolliset lasit 3D Vision -teknologiaa tukeville näytöille. Aiemmat lasit ovat toimineet langattomasti ja vaatineet erillisen USB-liittimeen asennettavan infrapunalähettimen. Langalliset lasit ovat aavistuksen pienikokoisemmat ja niistä lähtevä johto liitetään USB-liittimeen.

Samalla NVIDIA on saanut laskettua lasien hintaa, sillä langattoman paketin hinta on 149 dollaria, kun taas langalliset mallit irtoavat 99 dollarilla. NVIDIAn langalliset 3D Vision -lasit tulevat myyntiin kesäkuun lopulla.

NVIDIA lanseerasi 3D Visionin kaksi vuotta sitten, jolloin langaton näyttöpaketti kustansi 199 dollaria. Lasien ohella 3D Visionin hyödyntäminen vaatii GeForce-näytönohjaimen sekä sitä tukevan 120 hertsin virkistystaajuudellisen näytön. 3D Visionia pääsee hyödyntämään sadoissa peleissä, mutta myös esimerkiksi elokuvissa ja viimeisimpänä YouTube lisäsi tuen HTML5:n stereo view -ominaisuudella ja sen myötä 3D Visionille.

NVIDIA, Lehdistötiedote

Muropaketti, NVIDIA 3D Vision

Kommentit (33)

Asus on esitellyt Computex-tapahtumaa edeltävällä päivällä uusia kannettavia tietokoneita, joissa on keskitytty pitämään pääpaino tyylikkäässä ja ohuessa muotoilussa. Yksi katseenvangitsijoista on alumiinikuorinen UX Series -tuoteperhe, jonka malleissa on Sandy Bridge -prosessori, SSD-asema, USB 3.0 -liitäntä ja akun luvataan kestävän maksimissaan seitsemän tuntia. 13-tuumaisella näytöllä varustetulla kannettavalla on painoa 1,1 kilogrammaa ja paksuutta 17 millimetriä. Valitettavasti kannettavan hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa.

Esillä on ollut myös Eee PC X101, seuraavan sukupolven netbook-minikannettava, jossa on käytössä 10,1-tuumainen näyttö ja Atom N435 -prosessori. Kannettavassa on käytössä Meego-käyttöjärjestelmä, sillä on painoa hieman alle kilogramma ja paksuutta 18 millimetriä. Meego-version suositushinta on 199 dollaria ja ilmeisesti luvassa on myös kalliimpia versioita Windows 7 -käyttöjärjestelmällä.

The Tech Report -sivustolta löytyy kuvia myös uudesta N Series -tuoteperheen kannettavasta, jossa on panostettu Bang and Olufsen -yhteistyön myötä äänentoistoon ja käytössä on SonicMaster-ääniteknologia. Bang and Olufsenin suunnittelija David Lewis on lisännyt aiempaan malliin verrattuna subwooferin. Valitettavasti senkään mallin hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa.

The Tech Report, Asus shows ultra-thin notebook, Eee PC at Computex

Tech in Style, High precision meets high performance in the new UX Series ultraportable

Kommentit (8)

Computex-tapahtuma käynnistyy huomenna Taiwanissa ja VR-Zone-sivusto on päässyt vierailemaan paikan päällä ja uutisoinut aktiivisesti varsinkin Intelin X79-piirisarjaan perustuvista emolevyistä. Tätä uutista kirjoittaessa sivustolta löytyy kuvia ASRockin, Asuksen, Foxconnin, Gigabyten ja ECS:n emolevyistä.

X79-piirisarja on suunnattu Sandy Bridge-E -prosessoreille, jotka käyttävät uutta LGA 2011 -prosessorikantaa. Yksi merkittävä uudistus on prosessoriin integroitu nelikanavainen muistiohjain, joka tukee DDR3-1333-muisteja, kun nykyinen alusta tukee kolmekanavaisella muistiohjaimella DDR3-1066-muisteja. Muistien kaistanleveys nousee uudistuksen myötä 25,6 gigatavusta sekunnissa 42,7 gigatavuun sekunnissa.

Kaikki esillä olevat X79-piirisarjaan perustuvat emolevyt tukeutuvat samanlaiseen piirisarjasuunnitteluun muistiliittimien suhteen. Aiemmin muistiliittimet ovat olleet lähes poikkeuksetta prosessorikannan oikealla puolella, mutta X79-emolevyissä trendi muuttuu. Kaksi muistiliitintä löytyy edelleen kannan oikealta puolelta, mutta toiset kaksi on sijoitettu sen vasemmalle puolelle. Vasemmalla puolella on totuttu näkemään virransyötön komponentteja, mutta X79-emolevyissä komponentit on sijoitettu prosessorikannan yläpuolelle.

X79 on suunnattu työasema- ja harrastelijakäyttöön, joten emolevyt tukevat pääsääntöisesti useamman PCI Express x16 -liittimen turvin NVIDIAn SLI- ja AMD:n CrossFireX -teknologioita. Tuettuina on myös reilu määrä Serial ATA 6 Gb/s -liittimiä, USB 3.0 sekä esimerkiksi ylikellotusominaisuudet.

VR-Zone, Intel X79 - ASRock X79 Extreme4 Exposed

VR-Zone, Intel X79 - ASUS C1X79 EVO

VR-Zone, Foxconn Quantum Force is back with X79

VR-Zone, GIGABYTE’s socket 2011 motherboard at Computex

VR-Zone, Intel X79 - ECS X79R-A sighted at Computex

Kommentit (30)

amdOlemme uutisoineet Muropaketissa jo aiemmin internetissä liikkuneista huhuista, joiden mukaan AMD:n pitkään odotetut Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvat ensimmäiset prosessorit eivät olisikaan tulossa vielä kesäkuussa. Tarkoituksena on ollut, että AMD julkaisisi Zambezi-koodinimelliset prosessorit Computex-tapahtumassa, mutta julkaisu tulee tapahtumaan aikaisintaan heinäkuun puolella.

Anandtech-sivuston mukaan AMD on kohdannut suorituskykyyn liittyviä ongelmia B0- ja B1-versiollisten piirien kanssa ja joutunut siirtämään julkaisua myöhemmäksi. B2-versiolliset piirit valmistuvat heinäkuun lopulla ja ne näyttävät, ovatko Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvat Zambezit valmiina julkaisuun.

Zambezi-prosessorit valmistetaan 32 nanometrin SOI-prosessilla ja käyttävät uutta Socket AM3+ -prosessorikantaa, jolle AMD julkaisee uudet 900-sarjan piirisarjat. Saataville tulee kahdeksan-, kuusi- ja neliytimisiä malleja, jotka lanseerataan FX-tuoteperheeseen. Viime viikolla uutisoimme tiedoista, joiden mukaan suorituskykyisimmän FX-8130P-mallin peruskellotaajuus olisi 3,8 GHz ja Turbo CORE -teknologialla se nousisi 4,2 GHz:iin.

Anandtech, Computex 2011: ASRock Llano, 990FX and Z68 Motherboards

Kommentit (48)

GTX 560M

NVIDIA on esitellyt uuden GeForce GTX 560M -näytönohjaimen mobiilimallistoonsa. Yritys lupaa sen tarjoavan kompromissittoman pelikokemuksen täydellä 1080p-tarkkuudella uusimmilla DirectX 11 -peleillä. GeForce GTX 560M:stä (775 MHz) löytyy 192 CUDA-ydintä (1550 MHz) ja tuki 1,5 - 3 gigatavulle GDDR5-muistia 1250 MHz kellotaajuudella ja 192-bittisellä muistiväylällä. Lisäksi GeForce GTX 560M tukee NVIDIA Optimus -teknologiaa, joka osaa automaattisesti optimoida suorituskyvyn ja virrankulutuksen käyttötarpeen mukaan vaihtamalla toimintatilaa erillisnäytönohjaimen ja integroidun näytönohjaimen välillä. Tuettuina ovat myös NVIDIAn 3D Vision-, PhysX- ja SLI-teknologioita.

GeForce GTX 560M:n lisäksi NVIDIA esitteli myös pienempiin ja kevyempiin kannettaviin suunnatun GeForce GT 520MX -näytönohjaimen. Se on parannettu versio GeForce GT 520M -mallista ja tarjoaa kauttaaltaan korkeammat kellotaajuudet. Grafiikkapiirin kellotaajuus on nyt 900 MHz, CUDA-ytimien 1800 MHz ja DDR3-muistien 900 MHz.

Suurista tietokonevalmistajista Asus, MSI, Alienware, Toshiba ja Clevo ovat jo ilmoittaneet tuovansa tänä kesänä markkinoille omat GTX 560M -näytönohjaimella varustetut kannettavat tietokoneensa. Näistä Alienwaren ja Toshiban koneet tukevat Optimus-virransäästötekniikkaa. GeForce GT 520MX -kannettavia on luvassa ainakin Asusilta ja Samsungilta.

NVIDIAn lehdistötiedote

Engadget, NVIDIA refreshes notebook graphics with GeForce GTX 560M, attracts ASUS, MSI, Toshiba and Alienware

Kommentit (7)

Uutisoimme kuun alussa huhuista, joiden mukaan Apple olisi siirtymässä Mac-tietokoneidensa kanssa x86-arkkitehtuurista ARM-arkkitehtuuriin. Nyt japanilaiselta Macotakara-sivustolta löytyy uusia huhuja, joiden mukaan Apple testaisi ARM-pohjaista MacBook Air -kannettavaa.

Sivuston mukaan heidän lähde on nähnyt Applen kyseisen kannettavan prototyypin, jota oli pyöritetty yrityksen omaan suunnitteluun perustuvalla A5-järjestelmäpiirillä. Valitettavasti laitteesta ei ole saatavilla tarkempia tietoja, mutta Macotakaran uutisoinnin mukaan laite oli toiminut odotettua paremmin ja siinä oli käytössä Thunderbolt-liitäntä.

A5:ssä on kaksi Cortex A9 -prosessoriydintä ja grafiikkapiirinä toimii Power VR SGX543MP2. A5 on käytössä tällä hetkellä iPad 2:ssa ja sen odotetaan löytävän tiensä myös seuraavaan iPhone-älypuhelimeen.

X-bit labs, Apple Tests ARM-Based Macbook Air Laptop - Rumours

Kommentit (15)

Kama-Panel 3Scythe Europe on julkaissut uuden Kama-Panel 3 -monitoimipaneelin tietokoneen 5,25 tuuman asemapaikkaan. Paneeli sisältää säätimet kahdelle tuulettimelle, monitoimimuistikortinlukijan, kaksi USB 2.0 - Power eSATA -yhdistelmäliitintä, mikrofoni- ja kuulokeliitännät, virta- ja reset-näppäimen, telakkapaikan 2,5 tuuman SATA-levylle sekä LCD-näytön tuulettimien pyörimisnopeus- ja lämpötilatiedoille.

Tuuletinsäätimen nupit ovat sisäänpainuvaa mallia, joten paneelia voi käyttää myös luukullisten koteloiden kanssa. Tuulettimien käyttöjännitettä on mahdollista säätää 3,7 ja 12 voltin välillä. Siniseksi taustavalaistu LCD-näyttö osaa varoittaa asetetun rajan ylittävistä lämpötiloista seka pysähtyneistä tuulettimista. Paneelin virta- ja reset-näppäimet on mahdollista kytketä toimimaan samanaikaisesti kotelon omien näppäinten kanssa. 2,5 tuuman SATA-levyjen telakkapaikka tukee maksimissaan 9,5 mm:n paksuisia levyjä. Kama-Panel 3:n ulkomitat ovat 148,5 x 42,5 x 117,5 mm ja paino 205 grammaa.

Kama-Panel 3 tulee saataville kesäkuun ensimmäisellä viikolla 32 euron verottomaan suositushintaan.

Scythe Kama-Panel 3 -tuotesivu

Kommentit (18)

YouTube on lisännyt palveluunsa tuen HTML5:n stereo view -ominaisuudelle, minkä myötä NVIDIAn 3D Vision -tuetuilla kokoonpanoilla voi katsoa YouTuben kautta 3D-videoita. Ominaisuus on tuettuna 3D Vision -työpöytä- ja mobiilikokoonpanoilla, joissa on käytössä GeForce 275 -tuoteperheen ajurit. Vaatimuksena on myös, että käytössä on Firefox 4 -selain ja jos käyttäjä ei ole varma tietokoneensa sielunelämästä, 3D Vision -toistoon vaadittavat seikat voi tarkistaa alla olevan linkin kautta.

”YouTube 3D NVIDIAn 3D Vision -tietokoneella on uskomaton kokemus. 3D Vision -tietokoneiden omistajat voivat nauttia yli 525 pelistä, YouTube-videoista ja kuvista 3D:nä teatteritason täydellä resoluutiolla.”, kommentoi NVIDIAn 3D Vision -osaston johtaja Phil Eisler.

3D Vision -tuettujen tietokoneiden omistajat voivat selata YouTuben 3D-videoita NVIDIAn sivuilta löytyvästä listasta. Lista käsittää tätä uutista kirjoittaessa 80 videota. Jos 3D-teknologia ja varsinkin 3D Vision eivät ole entuudestaan tuttuja käsitteistä, kannattaa lukea läpi Muropaketin aihetta käsittelevä artikkeli edellisvuoden kesäkuulta.

NVIDIA, 3D Vision PC

NVIDIA, Is Your System Ready for YouTube in 3D Vision?

Kommentit (17)

Samsung Galaxy S II

Muropaketin mobiilipuolen aiheisiin keskittyvän TaskuMuron tuoreimmassa puhelintestissä tutustutaan Samsungin uuteen Android-huippumalliin, Galaxy S II:een. Artikkelissa tutustutaan puhelimen ominaisuuksiin, ulkonäköön, käytettävyyteen ja kameraan sekä verrataan suorituskykyä Samsungin Galaxy S- ja LG:n Optimus 2X -älypuhelimiin.

Galaxy S II näyttää paperilla erittäin hyvälle, mutta onko se sitä myös käytännössä? Onko edeltäjämallin muovisuudesta päästy eroon ja nostaako laite suorituskykytason aivan uuteen luokkaan? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen löytyy vastaus testiartikkelista.

TaskuMuro, Testissä Samsung Galaxy S II (GT-i9100)

NGOHQ-sivusto on saanut käsiinsä kuvia AMD:n Fusion-prosessoreita sekä varsinkin tulevia Llano-APU-piirejä käsittelevistä esittelydioista. Diat selventävät AMD:n strategiaa Fusion-APU-piirien kanssa ja sitä, miten ne sijoittautuvat sen kilpailijan Intelin prosessoreihin verrattuna.

Kuvien mukaan AMD:n tulevat A8-tuoteperheen Llano-APU-piirit tulevat kilpailemaan Intelin suorituskykyisimpien Core i5- ja edullisimpien Core i7 -prosessoreiden kanssa, joiden tietokoneiden hintataso ylittää 699 dollarin. Llanon tärkein markkina-alue on A6-tuoteperhe, joka kilpailee suorituskykyisimpien Core i3- ja edullisimpien Core i5 -prosessoreiden kanssa. Kyseisiin APU-piireihin perustuvien tietokoneiden hintataso tulee olemaan 599 dollarista ylöspäin. A4-tuoteperheen APU-piirit kilpailevat edullisimpien Core i3 -prosessoreiden kanssa tietokoneissa, joiden hinnat lähtevät 499 dollarista ylöspäin.

32 nanometrin SOI-prosessilla valmistettavissa Llano-APU-piireissä on kaksi tai neljä x86-arkkitehtuuriin perustuvaa Husky-koodinimellistä prosessoriydintä sekä Radeon HD 6000 -tuoteperheen grafiikkaohjain. Neliytimisissä APU-piireissä on BeaverCreek-koodinimellinen grafiikkaohjain, jossa on 320 tai 400 Stream-prosessoria, kun taas kaksiytimisissä malleissa on 160 Stream-prosessorillinen WinterPark-grafiikkaohjain. Piireihin on integroitu kaksikanavainen DDR3-muistiohjain, maksimissaan neljä megatavua välimuistia ja osassa piirejä on tuettuna Turbo CORE -teknologia.

NGOHQ, Leaked Presentation Reveals AMD’s Fusion Strategy

Kommentit (21)

MSI aikoo esitellä ensi viikolla Computex 2011 -tapahtumassa Xtreme Edition -version ylikellottajille suunnatusta N580GTX Lightning -näytönohjaimesta. Alkuperäiseen N580GTX Lightningiin verrattuna Xtreme Edition tarjoaa kolmen gigatavun muistimäärän, Twin Frozr III -jäähdytysratkaisun muovinen suojus on värjätty harmaan sijaan mustaksi ja mustat tuulettimet sinisiksi. Uuden Smart Temp Sensor Tech -ominaisuuden ansiosta tuulettimen lavat vaihtavat väriä valkoiseksi, kun ympäristön lämpötila nousee yli 45 asteeseen.

N580GTX Lightningin GF110-grafiikkapiiri toimii 832 MHz:n ja GDDR5-muistit 1050 MHz:n kellotaajuudella, mutta Xtreme Editionin kellotaajuudet eivät vielä ole tiedossa. Sen on kuitenkin tarkoitus kilpailla Asuksen ja Gigabyten ylikellotettujen GeForce GTX 580 -mallien kanssa ja hintataso tulee olemaan noin 500 eurossa.

Fudzilla, MSI’s GTX 580 Lightning XE breaks cover

VR-Zone, First official picture of MSI’s N580GTX Lightning Xtreme Edition

Kommentit (29)

corsairParhaiten muistituotteista tunnettu Corsair on julkaissut uuden muistipakkauksen, jota se mainostaa markkinoiden suorituskykyisimmäksi kahdeksan gigatavun kapasiteetilliseksi pakkaukseksi. Dominator GTX -tuoteperheen muistipakkaus sisältää kaksi neljän gigatavun DDR3-muistikampaa, joiden luvataan toimivan 1,65 voltin käyttöjännitteellä 1200 MHz:n (2400 MHz DDR) kellotaajuudella 9-11-10-30 1T -muistiasetuksilla.

Corsair on testannut muistikampojen toimivuuden Intelin P55-piirisarjaan perustuvilla emolevyillä ja mainitsee lehdistötiedotteessaan, että ainoastaan yksi muistipiiri 20:stä läpäisee vakauden takaavan testiprosessin. Muistikammat on varustettu DHX+-heatspreadereilla (Dual-path Heat Xchange) ja mukana toimitetaan AirFlow 2 GTL -tuuletinyksikkö. Kuten arvata saattaa, Dominator GTX -muistikammat eivät irtoa halvalla ja ne on hinnoiteltu Corsairin verkkokaupassa 499 dollariin.

Corsair, Lehdistötiedote

Kommentit (27)

AMD:n 990X-piirisarjan julkaisu lähenee ja olemme uutisoineet jo useiden eri valmistajien kyseiseen piirisarjaan perustuvista emolevyistä, joista on julkaistu kuvia ja tietoja. Nyt vuorossa on Asuksen harrastelijoille suuntaama Crosshair V Formula -emolevy, joka myötäilee aiempien Crosshair-tuoteperheen emolevyjen konseptia.

Crosshair V Formula tukee AMD:n CrossFireX- ja NVIDIAn SLI -teknologioita useamman näytön konfiguraatioita varten sekä Socket AM3+ -kannallisia Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvia prosessoreita. Näytönohjaimia varten liitinvalikoima käsittää neljä PCI Express x16 -liitintä, joista kaksi ylintä voi asettaa toimimaan x16-nopeudella tai vaihtoehtoisesta kolme ylintä x16-, x8- ja x8-nopeudella, SB950-southbridgeen yhteydessä oleva alin liitin toimii x4-nopeudella. Emolevy on varustettu digitaalisella 10-vaiheisella Digi+ Extreme Engine -virransyötöllä ja se tukee ylikellottamisen kautta DDR3-2133-muisteja.

Emolevy on varustettu seitsemällä Serial ATA 6 Gb/s- ja yhdellä eSATA-liittimellä, gigabitin verkkoliittimellä sekä neljällä USB 3.0 - liittimellä. Tuettuna ovat myös Asuksen ROG UEFI-, ROG Connect-, CPU ExtremeTweaker-, CPU LevelUp-, MemOK-, GameFirst- ja TurboV EVO -teknologiat.

Crosshair V Formula on saatavilla kahtena eri versiona, joista paremmin varustellun mukana toimitetaan Asus Thunderbolt -laajennuskortti, joka tarjoaa Bigfoot Killer -verkkokortin sekä Sound Blaster X-Fi -äänikortin.

techPowerUp!, ASUS ROG Crosshair V Formula Press Shots Leaked

Kommentit (31)

Kiinalainen Zol.com.cn-sivusto on julkaissut sivuillaan päivitetyt Intelin roadmapit, jotka paljastavat prosessorijätin prosessori- ja piirisarjasuunnitelmat ensi vuoden toiselle neljännekselle asti. Vaikka Intel aloittanee jo tämän vuoden puolella 22 nanometrin Tri-Gate-teknologialla valmistettavien piirien tuotannot, niiden julkaisu ei roadmapin mukaan tapahdu vielä CES-tapahtumassa tammikuussa.

Ivy Bridge -koodinimelliset nykyiseen arkkitehtuuriin perustuvat prosessorit ovat luvassa maalis- tai huhtikuussa. Prosessorit käyttävät nykyisten Sandy Bridge -prosessoreiden tavoin LGA 1155 -prosessorikantaa ja ne ovat yhteensopivia 6-sarjan piirisarjallisten emolevyjen kanssa. Luvassa on kuitenkin uusia piirisarjoja, joiden odotetaan tukevan muun muassa pitkään odotettua USB 3.0 -teknologiaa. Roadmapiin listatut piirisarjat ovat Z77, Z75 ja H77.

Ivy Bridge -prosessorit on kohdistettu Intelin roadmapin mukaan Premium Performance -kategorian alapäähän sekä Mainstream Performance -kategoriaan. Ne tulevat näin ollen korvaamaan nykyiset esimerkiksi Core i7-2600- ja Core i5-2500K -prosessorit. High end -luokkaan Intel julkaisee kuluvan vuoden lopulla Sandy Bridge-E -koodinimelliset prosessorit, joka käyttävät uutta LGA 2011 -prosessorikantaa ja X79-piirisarjaa.

Zol.com.cn, SNB-E released the fourth quarter of brief exposure Specifications (Google Translate)

Kommentit (15)

Vanhemmat jutut arkistosta.

Takaisin ylös