Uusimmat

Syksyn 2015 mekaaniset uutuusnäppäimistöt testissä

19.12.2015 14:40 Leo Milanović

01

Testasimme Muropaketissa viime keväänä RGB-valaistuja mekaanisia näppäimistöjä Corsairilta, Razerilta ja Logitechiltä. Näppäimistöjen markkinoilla seitsemässä kuukaudessa on ehtinyt tapahtua paljon ja uusia valmistajia ja malleja ilmestyy jatkuvasti. Erottuminen massasta on yhä vaikeampaa, joten valmistajat yrittävät lanseerata tuotteissaan uusia myyntiä edistäviä lisäominaisuuksia ja keskittyvät pienimpienkin yksityiskohtien viilaamiseen.

Tällä kertaa Muropaketin näppäimistötestissä ovat mukana Logitechin, Duckyn ja Corsairin syksyn 2015 uutuusmallit. Kaikki kolme mallia käyttävät eri kytkintyyppejä, joista yksi on kokonaan uusi Cherry MX Silent -kytkin. Logitechin G410:ssä on käytössä yrityksen omat Romer-G-kytkimet, Ducky Shine 5:ssä Cherry MX Black –kytkimet ja Corsairin Strafe RGB:ssä Cherry MX Silent –kytkimet.

Arvostelussa perehdytään näppäimistöjen fyysisiin toteutuksiin, ominaisuuksiin sekä käyttökokemuksiin. Käyttökokemukset perustuvat noin kahden viikon pituiseen testausjaksoon per näppäimistö. Testausjaksojen aikana käytimme uusimpia tarjolla olevia ajureita (hallintaohjelmistoja) ja firmware-versioita.

 

Sisältö

  1. Alkusanat
  2. Logitech G410 Atlas Spectrum
  3. Ducky Shine 5
  4. Corsair Strafe RGB MX Silent
  5. Loppuyhteenveto