ASRock valmistelee X79 Extreme11 -emolevyä huippuominaisuuksilla

ASRock on esitellyt Cebitissä kehitteillä olevaa X79 Extreme11 -emolevyä, joka on ominaisuuksiltaan varsinainen monsteri. Intelin LGA 2011 -kantaisia Sandy Bridge-E -prosessoreita tukeva emolevy on varustettu seitsemällä PCI Express x16 -liittimellä ja neljä niistä toimii täydellä x16-nopeudella kahden PLX PEX 8747 PCI Express 3.0 -siltapiirin avulla. Lisäksi emolevyllä on SAS-tuki (Serial-Attached SCSI), joka on toteutettu LSI:n SAS2308-ohjainpiirillä ja tarjoaa rautapohjaisen RAID-tuen, SATA 6 Gbps -väylän ja välimuistin.

Muita ominaisuuksia ovat Creative Sound Core3D -äänikortti, kahdeksan DDR3-muistiliitintä, 16+2-vaiheinen virransyöttö, kaksi kahdeksanpinnistä +12V-lisävirtaliitintä sekä kaksi molex-lisävirtaliitintä PCI Express -liittimille. SATA-liittimiä on yhteensä kunnioitettavat 14 kappaletta.

Myös ylikellotusominaisuudet ovat X79 Extreme11 -emolevyssä todennäköisesti kattavat, sillä yritys palkkasi hiljattain taiwanilaisen ylikellottajan NickShihin, joka on Hwbot.orgin ylikellottajien rankingin toisella sijalla.

VR-Zone, ASRock’s X79 Extreme11 has a very fitting name

Sampsa Kurri

Kommentit

Kommentointi on suljettu.