Corsair lisäsi tuulettimet tuotevalikoimaansa

Corsair Air Series AF

Alun perin muistituotteistaan tunnetuksi tullut Corsair on laajentanut tuotemallistoaan tuulettimilla. Uudet Air Series -tuulettimet jakautuvat kahteen eri versioon, joista toiset ovat ilmavirran ja toiset paineen maksimointiin. Corsair on suunnitellut Air Series -tuulettimensa hiljaisuutta silmälläpitäen ja kaikista malleista löytyy kehittynyt nestelaakerointi, kumivaimennettu kiinnitys sekä punainen, valkoinen ja sininen vaihdettava koristerengas.

Air Series AF120- ja AF140-tuulettimet ovat suunniteltu erityisesti ilmavirran maksimoimiseen ja ne sopiva erityisesti kotelon ilmanvaihtoon. Tuulettimien erikoisohuet lavat mahdollistavat suuret ilmavirrat tiloissa, jossa tuulettimen edessä on vähintään 30 mm vapaata tilaa. AirFlow-mallit tulevat saataville 140 mm Quiet- ja 120 mm Quiet- sekä Performance -versioina, joiden tarkemmat speksit löytyvät valmistajan sivuilta.

Corsair Air Series SP

Air Series SP120 -tuulettimet ovat suunniteltu käyttötarkoituksiin, joissa ilmaa pitää puhaltaa rajoitetun tilan läpi. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi jäähdytyskennot ja prosessoricoolerit. Static Pressure -malleissa käytetään seitsemää erikoisleveää ja -muotoiltua, joka mahdollistaa maksimaalisen paineentuoton. SP120-mallit ovat saatavilla Quiet- ja High Performance -versioina, joiden tarkemmat speksit löytyvät valmistajan sivuilta.

Uudet Corsair Air Series -tuulettimet tulevat saataville välittömästi 16,99 (120 mm mallit) ja 18,99 (140 mm mallit) dollarin suositushintaan.

Corsair Air Series -tuulettimet

Corsair Blog, Introducing Corsair Air Series Fans!

Juha Kokkonen

Kommentit

Kommentointi on suljettu.