Ajankohtaista
06.03.2016, 16:00

2279

Peliala, Tapahtumat

E3-messut kuihtuvat – julkaisijakato vaivaa

Kesäkuiset E3-messut ovat olleet yksi vuoden tärkeimmistä pelialatapahtumista, joiden aikana kuullaan merkittävimmät julkistukset ja nähdään uusimmat pelit. E3-messut pidetään myös tänä vuonna, mutta tapahtumaa vaivaa melkoinen osaanottajakato. Joukko suurimpia julkaisijoita on nimittäin ilmoittanut jättävänsä tapahtuman väliin.

Tammikuussa EA ilmoitti, ettei aio varata itselleen tilaa E3-messualueelta. Sen sijaan EA aikoo pitää oman EA Play -tapahtumansa juuri ennen E3-messuja. Viime viikolla Activision Blizzard ilmoitti myös rajaavansa osallistumistaan lähinnä Call of Duty -brändin esittelyksi. Nyt sekä Disney että Wargaming.net ovat ilmoittaneet jättävänsä myös E3-messut väliin.

E3-messuja järjestävän ESA:n varajohtaja Rich Taylor on kommentoinut poisjäämisiä toteamalla, että jokainen yritys tekee itse päätöksensä osallistumisestaan. Taylor on kuitenkin vakuuttunut siitä, että E3-messut ovat yhä tärkeä pelialatapahtuma ja että tänäkin vuonna luvassa on mahtava show.

Lähde: Gamesindustry

Lisätietoja: www.theesa.com

Lisää aiheesta

E3 on kehitystiimeille epäinhimillisen eeppinen operaatio

E3 2015: Sony täräytti pöytään tuhdin virtuaalitodellisuusannoksen

E3 2015 – tästä se alkaa

Teksti: Juho Anttila
Tagit: Activision Blizzard, Disney, E3, EA, Wargaming.net

Toki tekemällä oma show varmistetaan suurempi näkyvyys tuotteille. Mahtaako tää samalla tarkoittaa sitä, että pienemmillä julkaisijoilla on nyt ainakin teoriassa suuremmat mahdollisuudet päästä pararsvaloihin?

Kommentointi on suljettu.