Ajankohtaista
18.06.2008, 12:40

129

Moninpelit, PC, Räiskintäpelit, Xbox 360

Deer Hunter…. nettipelinä???

Metsästyspeli Deer Hunter on rääkännyt pelaajakansaa jo yli vuosikymmenen. Aikoinaan käsittämättömän huono peli oli samalla käsittämättömän suosittu – se myi miljoonia ja taas miljoonia, jättäen kovimmatkin hardcore-pelit taakseen. Ja nyt kauriinmetsästäjät palaavat nettipelin muodossa. Antakaa mun kaikki kestää.

Atarin PC:lle ja Xbox 360:lle julkaisema Deer Hunter Tournament luo “massiivisen metsästäjien verkoston, jotka voivat järjestää yhdessä organisoituja, jatkuvasti päivittyviä metsästysretkiä.”

“Pelaajat ja metsästäjät voivat matkata maailman hienoimpiin metsästyspaikkoihin jahtaamaan eksoottisia ja haluttavia saaliita. Käytä mestarimetsästäjän strategioita seurataksesi ja ampuaksesi saaliisi.”

Ja kaupan päälle peli sisältää myös “aidon eläimellisen tekoälyn, joka mallintaa eläinten hajuaistia, käytöstapoja ja kuuloa.”

Kivääri olalle siis ja nettimetsästysretkelle. Jos vanhat merkit vain pitävät paikkansa, niin Deer Hunter Tournament on tuttuun tapaan aivan hirveää kuraa, jota Amerikan punaniskapelaajat ostavat Walmartiensa hyllyiltä kilokaupalla itselleen ja koko suvulle. Mutta olisipa jännä tietää montako Deer Hunteria Suomessa on myyty vuosikymmenen aikana…

Lue lisää eDomesta

Arvostelu: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)

Arvostelu: Overlord: Raising Hell (PS3)

Dragon Ball Z: Burst Limit -haastattelu

Mercenaries 2 -ensikosketus – suurempaa, kauniimpaa, parempaa

PS3 sai taas pikkupäivityksen, suuri tiedossa ”pian”

PS3:n SingStoreen tihkuu lisää suomibiisejä

Stardockin Impulse haastaa Steamin

Deer Hunter...

Katso tilanne vastaamatta

Teksti: Jukka O. Kauppinen

Kommentointi on suljettu.