Ajankohtaista
30.01.2013, 16:20
122
Ilmiöt, Muut, PC

Game of Thronesin pääkaupunki ikuistettiin Minecraftiin: uskomaton lopputulos!

George R.R Martinin A Song of Ice and Fire -kirjasarja on varmasti monelle lukijalle tuttu, tai ainakin siihen perustuva Game of Thrones -televisiosarja. Peleihin loistavasti soveltuvasta maailmasta ei valitettavasti vielä ole tehty kunnon pelejä, mutta yllättävää helpotusta on tarjolla Minecraftin suunnasta.

Westerosin maailman keskipisteenä toimiva King’s Landingin suurkaupunki on nimittäin ikuistettu Notchin palikkapeli-ilmiössä. Sadan ihmisen neljän kuukauden työpanoksen vaatineen projektin lopputulos on huikea: 3000 tarkasti mallinnettua rakennusta, jotka on kaiken huipuksi vieläpä sisustettu.

Tämä on kuitenkin vasta projektin alku: tiimin tarkoituksena on ensin luoda kartta koko Westerosista, jonka jälkeen luvassa on avoimen maailman roolipeli hahmoineen ja tehtävineen. Projekti kuulostaa sen verran kunnianhimoiselta, että lopputulosta voinee joutua odottelemaan jonkin aikaa. Tietysti voi olla että puuhamiehet väsyvät projektin massiivisuuteen, mutta ainakin tällä hetkellä näyttää hyvältä.

Videoita, kuvia ja muuta tietoa keskeneräisestä projektista voi ihastella Westeroscraft: A Game of Blocksin kotisivuilla.

Lisätietoja: Westeroscraft

 

Tagit: Faniprojektit, Game of Thrones, Minecraft

Kommentointi on suljettu.