Foxconn vahvisti: Applelta tulossa iTV

Foxconnin toimitusjohtaja Terry Gou on vahvistanut Foxconnin aloittaneen valmistelut Applen television valmistusta varten, uutisoi Kiinalainen China Daily -sivusto. Applen tuote tultaneen nimeämään iTV:ksi ja teräväpiirtotelevisio valmistetaan alumiinista ja se on varustettu Siri- ja FaceTime-tuella. Goun mukaan Foxconnin ja Sharpin yhteinen tehdas Japanissa on yksi, jota valmistellaan iTV:n valmistamiseen.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa, mitä Applen tuleva televisio tulee tarjoamaan ja onko se edes julkaisemassa sitä kuluvan vuoden puolella. Huhujen mukaan yksi merkittävä ominaisuus tulisi olemaan sisällön etsiminen useasta eri lähteestä, mukaan lukien Applen omasta iTunesista. Oletettavasti Apple tulee integroimaan myös tuen iCloudille ja AirPlay-teknologialle sekä sisällyttää mahdollisuuden hallita sitä iPhonella ja iPadilla.

Applen televisiosta on ollut puhe jo useiden vuosien ajan ja entinen toimitusjohtaja Steve Jobs vahvisti laitteen olevan työn alla. Samalla Jobs kertoi, että Apple TV:ssä tulisi olemaan yksinkertainen käyttöliittymä ja että se synkronoisi sisältöä langattomasti Applen muiden laitteiden kanssa.

China Daily, Foxconn plans renewed shift into distribution

Ville Suvanto

Kommentit

Kommentointi on suljettu.