Muropaketti.com

Intel julkaisee Ivy Bridge -prosessorit 23. huhtikuuta

12.4.2012

ibIntel julkaisee Ivy Bridge -prosessorit 23 . huhtikuuta eli puolentoista viikon päästä maanantaina, uutisoi taiwanilainen DigiTimes-sivusto. Muun muassa Asus, Acer, Lenovo ja Hewlett-Packard ovat valmiita julkaisemaan toisen sukupolven Ultrabook-kannettavat, joita odotetaan markkinoille toukokuun puolella.

Intelin PC Client Group -osaston johtaja Kirk Skaugen kertoi Pekingissä järjestetyssä IDF-tapahtumassa, että Ultrabook-kannettavien hintataso tulee laskemaan nopeasti 999 dollarista 699 dollariin, kun toimitusmäärät kasvavat ja tuotantokustannukset laskevat. Intel on panostanut rankalla kädellä Ultrabook-konseptiin ja siihen perustuvien kannettavien tietokoneiden odotetaan haukkaavan suuren osan markkinoista kuluvan vuoden aikana. Ivy Bridge -prosessorit ovat näkyvässä osassa Intelin Ultrabook-strategiaa ja odotukset ovat korkealla.

Ivy Bridge -prosessorit valmistetaan 22 nanometrin prosessilla ja niissä on käytössä uudenlainen Tri-Gate-transistoriteknologia. Prosessorit asentuvat nykyiseen LGA 1155 -kantaan ja prosessoriytimien kanssa samaan piisiruun on integroitu grafiikkaohjain, jonka suorituskykyä on parannettu Intelin mukaan reilusti.

DigiTimes, Intel expected to bring forward the launch of Ivy Bridge

Ville Suvanto

 
1.

Hyvä homma. Voi sitten päivittää koneen viikkoa aikaisemmin. :)

2.

Loisto homma! Kone juuri levisiki käsiin.

3.

Revikkaa odotellessa.. Ostaisin emolevyn valmiiksi, mutta eipä ole näkynyt luotettavia testejä Ivy Bridgellä :<

4.

Meikän synttärit on 23:as :D

5.

Meikän synttärit on 22:as :D tosin tammikuuta :D tosin ei liittyny helvettiäkään uutiseen mutta laitoin silti :D

6.

mitä työpöytämallin prossuja julkastaan tuolloin ja onko hinnoista jotain tietoa?

7.

@6 Eiköhän nuo i7-3770K, i7-3770, i5-3570K, i5-3550 ja i5-3450 pitäisi tulla.

http://muropaketti.com/intelin-vuoden-2012-yksityiskohtaiset-suunnitelmat-julki

8.

Geizhalssi löytää jo parista paikasta noita, mutta onko se nyt niin, että Intel kieltää näiden ennakkomyynnin ja siten ei tilausta voi tehdä ennen 23.4., vaikka niitä sitten samana päivänä heti saisi kaupasta? Pitäs laittaa tilausta muista osista vetämään niin voisi tuon lastun ottaa samalla, mutta pitää sitten vissiin venata vielä.

Tämän jutun kommentointi on suljettu.

Takaisin ylös