Myös LG, Sony ja Lenovo valmistelevat 1080p-älypuhelimia tahoillaan

JDI 5 inch 1080p panelHTC, Oppo ja Sharp ovat jo esitelleet omat 1080p-näytöllä varustetut älypuhelimensa ja nähtävästi perässä seuraa myös suuri joukko muita valmistajia. Viime päivien huhujen mukaan Samsung kehittää paraikaa omaa Full HD -näyttöään ja LG:n, Lenovon sekä Sonyn kerrotaan valmistelevan omia Full HD -puhelimiaan.

LG:n F240-mallin tiedot ovat ilmestyneet GLBenchmark-testisovelluksen tulostietopankkiin ja tallentuneiden tietojen mukaan laitteesta löytyy 1080×1920 pikselin näyttö, 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin, Adreno 320 GPU ja Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmä. Julkaisun arvellaan tapahtuvan CES- tai MWC-tapahtumassa ensi vuoden alussa.

GLBenchmark Results, LG F240K

Lenovon toistaiseksi nimettömästä 1080p-puhelimesta on puolestaan vuotanut nettiin käyttöjärjestelmän kuvankaappauksia. Kaappauksista käy selville Full HD -resoluution lisäksi kaksois-SIM-toiminto ja Lenovon oma kustomoitu Android-käyttöliittymä. Puhelimen kerrotaan olevan kehityskaarensa loppuvaiheessa, mutta toistaiseksi tarkempia speksejä ei ole vielä tarjolla. Näytön on kuitenkin kerrottu olevan kooltaan 4,5 ja 5,5 tuuman välissä.

Engadget, Lenovo’s upcoming five-inch 1080p phone to feature dual-SIM connectivity

Sony Mobile Communicationsin myynti- ja markkinointijohtaja Dennis Van Schie on puolestaan paljastanut saksalaiselle talouslehdelle, että yritys aikoo lähitulevaisuudessa julkaista huippumallin, joka kykenee kilpailemaan Applen iPhonea ja Samsungin Galaxy S III:a vastaan. Lisäksi Schie paljasti, että uutuus tulee näytille CES-tapahtumassa ensi vuoden alussa. Laitteen arvellaan olevan Sony C660X Yuga, josta on liikkunut netissä huhuja jo jonkin aikaa. Laitteesta huhutaan löytyvän viiden tuuman 1080p-näyttö, 13 megapikselin kamera ja neljän Krait-prosessoriytimen järjestelmäpiiri.

PhoneArena, Sony getting ready to release new Android flagship that will directly rival iPhone 5, Galaxy S III

Muropaketin toimitus

Kommentit

Kommentointi on suljettu.