Nokia aloitti vihdoin Symbian-puhelimiensa Belle-päivitykset

Nokia Belle

Nokia on pitkän odotuksen jälkeen aloittanut tänään Symbian-pohjaisten puhelimiensa Nokia Belle -päivitykset. Päivityksen versionumero on 111.030.0609 ja se tulee saataville N8-, E7-, X7-, C7-, E6-, C6-01- ja Oro-malleille. Nokia 500 -mallin Belle-päivitys viivästyy muutamalla viikolla. Päivityksen koko on puhelinmallista riippuen noin 200-300 megatavua. Koska kyseessä on Nokian mukaan mittava päivitys, se on saatavilla vain Nokia Suite -tietokonesovelluksen kautta.

Belle on suurin päivitys pitkään aikaan ja se tuo mukanaan mm. kuusi aloitusnäyttöä, uudet widgetit, uudistetun alapalkin sekä yläpalkin alasvetovalikolla, parannetun nettiselaimen, uuden sovellusvalikkorakenteen sekä päivitetyn kamerasovelluksen. TaskuMuro tutustui Bellellä varustettuun Nokia 701 -puhelimeen jo viime syksynä.

Päivitykset tulevat saataville portaittain. Kaikki suomen markkinoille lokalisoidut puhelimet ovat päivitettävissä tästä päivästä lähtien.

Nokia Ääni, Nokia Belle -päivitykset alkavat tänään

Nokia Belle Updates – Rollout status

TaskuMuro asentaa parhaillaan Belleä valikoimistaan löytyviin Symbian-puhelimiin ja raportoimme myöhemmin tähän uutiseen ensimmäisistä käyttökokemuksista. Kerro uutisen kommenteissa omista ensikokemuksistasi Belle-päivitykseen liittyen.

Juha Kokkonen

Kommentit

Kommentointi on suljettu.