NVIDIA julkaisemassa GeForce GTX Titan Black -näytönohjaimen

NVIDIAn on jo jonkin aikaa huhuttu julkaisevan päivitetyn version GeForce GTX Titan -näytönohjaimesta. Uutisoimme aiemmin Sweclockersin kerrottua omiin taiwanilaisiin lähteisiinsä perustuen tulevasta näytönohjaimesta, mutta nyt pitkään pyörineille huhuille on saatu vihdoin myös vahvistus.

Ensimmäinen vahvistus saatiin kun suomalainen Multitronic-verkkokauppa listasi sivuilleen Asuksen GeForce GTX Titan Black -näytönohjaimen. Multitronicin sivuilla ei ole näytönohjaimesta tarkempia tietoja, mutta sen hinnaksi on ilmoitettu 974,90 euroa.

Toinen varmistus näytönohjaimelle saatiin GPU-Z:n tuoreen 0.7.6-version myötä, jonka muutoslogissa on mainittu muun muassa tuki GeForce GTX Titan Black -näytönohjaimelle. Huhujen mukaan GeForce GTX Titan Black tulee käyttämään GK110B-grafiikkapiiriä, jossa on käytössä kaikki 2880 CUDA-ydintä, 240 teksturointiyksikköä ja 48 ROP-yksikköä. Piirin kellotaajuuksista ei ole vielä tietoa, mutta sen TDP-arvon kerrotaan olevan 250 wattia. NVIDIAn odotetaan julkaisevan näytönohjaimen helmikuun aikana.

Multitronic, Asus GeForce GTX Titan Black

TechPowerUp, GPU-Z 0.7.6 Released

Petrus Laine

Kommentit