Muropaketti.com

Rosewill esitteli mekaaniset RK-9100-sarjan näppäimistöt

11.9.2012

Rosewill RK-9100

Tietokonetarvikevalmistaja Rosewill on laajentanut mekaanisten näppäimistöjen valikoimaansa uusilla RK-9100-malleilla. Ne perustuvat Rosewillin mallistosta vuodesta 2010 löytyneisiin RK-9000-malleihin, mutta soppaan on lisätty näppäimien taustavalaistus.

Uudet RK-9100-mallit tulevat aluksi saataville kahtena eri versiona. Toisessa käytetään sinisiä ja toisessa ruskeita mekaanisia Cherry MX -näppäinkytkimiä. Lisäksi uutuusmalleista löytyy kuuden samanaikaisesti painetun näppäimen anti-ghosting-tuki sekä Caps Lockin, Num Lockin ja Scroll Lockin näppäimiin integroidut merkkivalot. Näppäinten taustavalaistuksen kirkkaudessa on neljä eri tasoa. USB-liittimen kontaktipinnat on kullattu.

Saatavuudesta tai hinnasta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Rosewillin lehdistötiedote

Juha Kokkonen

 
1.

Kullattu USB-liitin näppiksessä :) Mahdollisesti turhin koskaan kuulemani juttu.

2.

@1

Noitahan on ollu ties kuinka kauan ja vaikka minkälaisissa laitteissa. Tiedä miksi se oli tosin tässä nyt erikseen mainittu :)
No kilpailu on aina hyvästä.

3.

Naxuukohan se silleen mukavasti että naapuritkin kuulee?

4.

Yksi ruskeilla kytkimillä kiitos.

5.

@1 Eipähän tapahdu korroosiota jos meinaa tuleville sukupolville säästää, lähettää avaruuteen tai käyttää muuten epätavallisessa ympäristössä.

6.

Tämähän sopis varsin mainiosti ”hienoon pelikoteloon” kasatun joulukuusi-jonnekoneen vierelle :D

7.

Gold plated USB connector to ensure low latency!

8.

Mekaaninen näppäimistö kiinnostaa aina. Hyvä kirjoittaa, pelaaminenkin huomattavasti nautinnollisempaa jne. Mutta en oikein vieläkään tajua mikä järki on tunkea noita ledejä jokaiseen mahdolliseen paikkaan. Ledit jo itsessään tuovat mukavan 50€ koron hintaan.

Tämän jutun kommentointi on suljettu.

Takaisin ylös