Samsung veti siniset Galaxy S III -puhelimet takaisin valmistusvian vuoksi

Pebble Blue

Samsungin uuden huippumalli Galaxy S III:n myynti alkoi tänään pienen takaiskun saattelemana. Yritys joutui nimittäin vetämään takaisin puhelimen sinisen “Pebble Blue” -version johtuen ilmeisesti tuotantolinjalla tapahtuneesta virheestä. Samsung kertoo virallisessa tiedotteessaan, että täyttääkseen korkeimmat laatustandardit Pebble Blue -version saatavuus on heikkoa seuraavien 2-3 viikon ajan. Samsung lupaa tekevänsä kaikkensa, että sinisiä laitteita saadaan asiakkaiden saataville mahdollisimman pian.

GSMArenan saamien sisäpiiritietojen mukaan saatavuusongelmien syynä on laitteen etu- ja takakuoren valmistuksessa sattuneesta virheestä. Ilmeisesti etu- ja takakuoren sinisen sävyt eivät ole olleet samat ja asia on huomattu osittain vasta jälleenmyyjäportaassa. Nyt Samsung vetää siis takaisin jo toimittamansa laitteet vaihtaakseen kuoret oikean värisiin.

TaskuMuron nopean nettitutkimuksen mukaan valkoista versiota näyttäisi olevan saatavilla ainakin suurimmilla jälleenmyyjillä, mutta Pebble Blue -versiota ei löydy toistaiseksi ainakaan Verkkokaupan, Gigantin tai Jimm’s PC-Storen valikoimista. Sinistä versiota kaipaaville saattaa siis olla luvassa parin viikon odotus.

Samsung ei ole ainoa värillisten mallien viivästyksistä kärsinyt älypuhelinjätti, sillä Apple joutui aikoinaan lykkäämään valkoisen iPhone 4:n toimituksia kuukausilla valmistusongelmista johtuen.

GSMArena, EXCLUSIVE: Why the Pebble Blue Galaxy S III is delayed

Juha Kokkonen

Kommentit

Kommentointi on suljettu.