Uusimmat

AMD jatkaa Vega-kiusoittelua, nyt vuorossa julkaisupaikka

15.08.2016 16:40 Petrus Laine

AMD Vega -julkaisupaikka

AMD juhli aiemmin kesällä Vega 10 -grafiikkapiirin osalta tarkemmin nimeämättä jäänyttä merkittävää virstanpylvästä. Radeon Technologies Groupin Raja Koduri kuitenkin varoitteli samaan hengenvetoon, että menisi vielä pitkään, ennen kuin suuri yleisö pääsisi näkemään Vegaa.

Nyt AMD:n markkinointipomo Chris Hook on antanut uuden aiheen Vega-spekuloinnille. Hook päivitti Facebookiin kuvan paikasta, jossa Vegan julkaisu tulee tapahtumaan. Lähinnä hylätyltä tehdasrakennukselta näyttävä paikka on vielä kaukana siitä, mitä se tulee olemaan Vegan julkaisun aikoihin, mutta Guru3D:nkin ehdottama parin kuukauden varoaika tapahtuman suunnitteluun sopii hyvin aiempiin huhuihin, jonka mukaan ensimmäiset Vegat julkaistaisiin jo lokakuussa.

Alun perin ja AMD:n roadmappien mukaan edelleen Vega on sijoitettu vuosien 2016 ja 2017 vaihteen tienoille, todennäköisesti alkuvuoteen 2017. Kerro kommenteissa uskotko aikaistettuun julkaisuun, vai yrittääkö Hook vain pitää huhumyllyllä potentiaalisia ostajia jännityksessä ja poissa kilpailijan tuotteista?