Uusimmat

AMD julkaisi Radeon Software 16.7.3 -ajurit parantamaan Rise of the Tomb Raiderin suorituskykyä

29.07.2016 16:19 Petrus Laine

Radeon SoftwareAMD on julkaissut uudet Radeon Software Crimson Edition 16.7.3 -ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Ajurit tukevat kaikkia AMD:n GCN-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirien grafiikkaohjaimia, ja ovat saatavilla Windows 7-, 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmille.

Ajurit parantavat AMD:n Polaris-arkkitehtuuriin perustuvan Radeon RX 480 -näytönohjaimen suorituskykyä parhaimmillaan 10 % Rise of the Tomb Raider -pelissä. Lisäksi ajurit korjaavat liudan tiedossa olleita bugeja, kuten Vulkan-ajureiden väärät tiedot Radeon Software -ohjelmassa, Overwatchin kaatuminen joissain tapauksissa Radeon RX 480 -näytönohjaimilla CrossFire-tilassa ja Dragon Age: Inquisitionin kaatuminen Mantle-rajapinnalla, kun sen asetuksia vaihdettiin kesken pelin. Mukana on myös joukko tunnossa olevia bugeja.

Voit tutustua ajureiden muutoksiin tarkemmin niiden julkaisutiedotteesta. Ajurit ovat ladattavissa AMD:n ajurisivuilta, Radeon Software -ohjelmalla ja Gaming Evolved App -ohjelmalla.