Uusimmat

AMD kiusoittelee: Capsaicin GDC-messuilla

19.02.2016 17:32 Petrus Laine

20160219amdcapsaicinAMD:n Chris Hook on twiitannut kiusoitteluviestin koskien tämän kevään GDC-messuja. GDC- eli Game Developers Conference pidetään tänä vuonna San Franciscossa 14. – 18. maaliskuuta.

Hookin twiitin mukaan jotkut ovat haukkuneet tämän vuoden GDC-messuja laimeiksi, jonka vuoksi AMD:n pitäisi maustaa tapahtumaa Capsaicinilla. Twiitti herätti heti spekulaatiota netissä, ja arvaukset ovat liikkuneet laidasta laitaan ensimmäisen Polaris-grafiikkapiirin julkaisusta muun muassa VR-projekteihin. AMD:n Radeon Technology Groupin johtaja Raja Koduri vinkkasi tulisuutta pelkääville, että julkaisu tulee olemaan kaikille mielenkiintoinen, sekä heitti ilmoille mietelauseen ”no heat no life too much heat no life – right range of heat life fun pain pleasure and some hospital visits:)”

Capsaicin eli suomalaisittain kapsaisiini on chileistä löytyvä kemiallinen yhdiste, joka aiheuttaa syöjän limakalvoille polttavan tunteen. Nimi ei vaikuta suoraan liittyvän Polaris-arkkitehtuuriin, sillä AMD on viime vuosina nimennyt tiettyä arkkitehtuuria käyttävät piirit arkkitehtuurin nimeen sopiviksi, mutta toisaalta AMD ei myöskään ole sanonut tulevien grafiikkapiirien nimien liittyvän tähtiin tai avaruuteen.

Kerro kommenteissa mitä itse uskot Capsaicin-julkaisun tarkoittavan.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat