Uusimmat

Apple kämmäsi uuden MacBook Pron kiinnostavimman ominaisuuden kuvat julki pari päivää etuajassa

26.10.2016 11:32 Sampsa Kurri

apple1-26102016

Apple järjestää torstaina Mac-aiheisen julkaisutilaisuuden ja etukäteen odotetaan ainakin uutta MacBook Pro -kannettavaa. Uutisoimme Muropaketissa jo viime viikolla ennakkohuhuista, joiden mukaan uuden MacBook Pron näppäimistön yläpuolella olisi OLED-näyttörivi, jossa voisi esittää sovelluskohtaista informaatiota ja se korvaisi perinteiset funktionäppäimet

MacRumors-sivusto uutisoi, että Applen eilen julkaisema macOS Sierra 10.12.1 -käyttöjärjestelmä sisältää yllättäen piilotettuja kuvia uudesta MacBook Pro -kannettavasta ja sen Magic Toolbar -ominaisuudesta. Näppäimistön yläpuolelle sijoitettu Magic Toolbar -näyttörivi on ilmeisesti varustettu myös Touch ID -sormenjälkilukijalla, sillä esimerkkikuvassa näkyvä Apple Pay -sovellus pyytää käyttäjää skannaamaan sormenjäljen maksun suorittamiseksi.

Muita kuvista nähtäviä uudistuksia ovat muun muassa 13-tuumaisessa versiossa näppäimistön viereen sijoitetut kaiuttimet, matalammat näppäimmistön näppäimet ja uudistettu näytön sarana. Uuden MacBook Pron odotetaan myös olevan edeltäjäänsä ohuempi ja kevyempi.

apple2-26102016

Sampsa Kurri

Muropaketin uusimmat