Uusimmat

Asukselta aggressiivisesti muotoiltu mekaaninen Horus GK2000 -näppäimistö

09.02.2016 11:51 Juha Kokkonen

horusgk2000_1

Asus on esitellyt ROG-pelituotemallistoonsa (Repulic Of Gamers) uuden mekaanisen Horus GK2000 -näppäimistön, jonka muotoilu on markkinoiden aggressiivisimmasta päästä. Sen rakenteessa on käytetty sekä hiekkapuhallettua että harjattua kulmikkaasti muotoiltua kolmen millimetrin paksuista alumiinilevyä, jolla on valmistajan mukaan tavoiteltu linnun siipien muotoa.

Asus on päätynyt käyttämään punaisia Cherry MX -näppäinkytkimiä punaisella taustavalaistuksella. Näppäimistöstä löytyy 32-bittinen MCU-piiri sekä neljä megatavua sisäistä tallennustilaa makrojen ja käyttäjäasetusten tallentamiseen. Lisäksi näppäimistö tukee NKRO-tilaa, joka on kytkettävissä pois omasta pikanäppäimestään.

horusgk2000_2

Horus GK2000:n varustukseen kuuluu myös irrotettava rannetuki sekä irrotettava puhelinteline, joka kiinnitetään näppäimistön takareunaan. Takareunaan on sijoitettu myös kaksi USB-porttia sekä liitännät kuulokkeille ja mikrofonille. F9-F12-näppäimiin on sijoitettu multimediatoiminnot ja oikeasta ylänurkasta löytyy oma erillinen säätörulla äänenvoimakkuudelle. Vasempaan reunaan on sijoitettu viisi ylimääräistä makropainiketta.

Horus GK2000:n mukana toimitetaan myös neopreeninen kantolaukku, jonka avulla sen kuljettaminen esimerkiksi laneihin onnistuu siistimmin ja huolettomammin. Uutuuden hinnasta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Asuksen julkaisutiedote

Juha Kokkonen

Muropaketin uusimmat