Uusimmat

Intelin 2 in 1 jouluksi -kilpailun kaksi ensimmäistä jatkoon menijää on valittu

27.11.2015 13:14 Pekko Lainiala

intelILMOITUS: Muropaketissa alkoi viime tiistaina Intel 2 in 1 jouluksi -kilpailu, johon osallistumiseksi on joulupukille kerrottava, miksi juuri hänen valitsemansa henkilön tulisi saada 2 in 1 -laite joululahjaksi. Intel Nordics valitsee lähetetyistä ehdotuksista kuusi ehdotusta julkaistaviksi Muropaketissa ja ne ovat mukana MuroBBS-keskustelupalstalla 11. – 16.12.2015 järjestettävässä lukijaäänestyksessä. Intel Nordics valitsee kolmen lukijaäänestyksessä eniten ääniä saaneen työn joukosta kilpailun voittajan. Intel Nordicsin valitsema joulukilpailun voittaja saa palkinnoksi Asuksen T100HA-mallisen 2 in 1 -laitteen. Kaikkien Muropaketin äänestäjien kesken arvotaan Intel Core i7-6700K -prosessori.

Joulua odottavat Muropaketin lukijat ovat jo selvästi aloittaneet jouluvalmistelut. Määräaikaan mennessä kilpailuun saapui jouluhenkisiä kirjeitä, joissa perusteltiin lahjatoivetta esimerkiksi tarpeella korvata analogiset merkintävälineet, saada uusi laite hajonneen tai jopa jokeen pudonneen tietokoneen tilalle sekä toiveella antaa joululahja tärkeälle henkilölle. Kirjeissä joulupukkiin vedottiin myös lupauksilla olla kiltti jatkossakin.

”Kilpailuun tulleiden hyvien ehdotusten joukosta julkaistavia töitä valitessamme kävimme läpi kirjeissä esitetyt perustelut ja kuvamateriaalin. Saamiemme ehdotusten joukosta erottuivat erityisesti hyvälaatuisella kuvalla varustetut kirjeet, joissa oli perusteltu, miksi palkinto tulisi antaa lahjaksi juuri tämän kilpailijan ehdottamalle henkilölle”, perustelee Intel Nordics kilpailun ensimmäisten jatkoon menijöiden valintaa.

Kilpailuun lähetettyjen töiden joukosta valitsimme jatkoon ensimmäiset kaksi ansiokasta ehdotusta, joissa korostui toive antaa lahja kilpailijalle tärkeälle henkilölle:

 

Tero T:n lähettämä kirje:

intel21_2

”Rakas Joulupukki, Intel 2-in-1 tabletti tabletti piristäisi kovasti näiden 2 & 1 “apureiden” käyttäjää.”

 

Markus K:n lähettämä kirje:

intel21_1

”Moi!

Kuvassa oleva Asuksen läppäri palveli hyvin siihen saakka, kun eräänä kesäpäivänä putosi Vantaanjoen koskeen avoimena olleesta selkärepusta. En ehtinyt pelastaa hukkuvaa, eikä konetta ole koskaan löytynyt. Se löytyy varmasti, jos joen pohjaa joskus siivotaan.

Intel 2 in 1 -laite ei kuitenkaan tulisi minulle, vaan tyttärelleni, joka asuu muualla, hän tarvitsee sekä kannettavaa, että tablettia opinnoissaan ja vapaa-ajalla. Hän täyttää 16 ensi toukokuussa. Minulla ei ole mahdollisuutta ostaa hänelle tällaista apuneuvoa, mutta toivonkin, että valintanne osuu meihin ja hän voisi nauttia hienosta ja tarpeellisesta lahjasta. Olisi jymy-yllätys!”