Uusimmat

Kingston mukaan mekaanisten näppäimistöjen markkinoille HyperX Alloy FPS -mallilla

23.08.2016 12:09 Juha Kokkonen

kingston-hyperx-alloy-fps-230816

Mekaaniset näppäimistöt ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja nyt myös parhaiten muistituotteistaan tunnettu Kingston on julkaissut ensimmäisen mekaanisen näppäimistönsä HyperX Alloy FPS -nimellä. Kingston on pitänyt näppäimistönsä rakenteen yksinkertaisena ja mahdollisimman kompaktina, jotta se sopisi mahdollisimman hyvin pelikäyttöön sekä liikuteltavaksi. Mallinimen mukaisesti näppäimistö on suunnattu erityisesti FPS-pelaamiseen.

HyperX Alloy FPS:ssä käytetään sinisiä Cherry MX -näppäinkytkimiä, Costar-vakaimia sekä punaista taustavalaistusta. Näppäimet on asetettu alumiinisen rungon päälle hieman Corsairin näppäimistöjen tapaan. Taustavalaistus tukee viittä eri kirkkaustasoja sekä eri valaistusefektejä. Ominaisuuksiin lukeutuu myös mm. NKRO, USB-latausportti mobiililaitteille (5 V, 1 A) ja irrotettava punoksella pinnoitettu 1,8-metrinen USB-kaapeli.

Kingston HyperX Alloy FPS on jo saatavilla Australian, Kiinan, Meksikon, Venäjän ja Ukrainan markkinoilla ja sen saatavuuden kerrotaan laajenevan muille markkina-alueille viimeisen vuosineljänneksen aikana. Saapumisesta Suomeen ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Australiassa näppäimistön suositushinta on 159 AUD, eli runsaat 105 euroa. Myöhemmin saataville tulee myös muita näppäinkytkinvaihtoehtoja.