Uusimmat

NVIDIA julkaisi uuden, kevyemmän GeForce Experience 3.0:n virallisesti

09.09.2016 15:14 Petrus Laine

GeForce Experience 3.0

NVIDIA on julkaissut uuden GeForce Experience 3.0 -apuohjelman virallisesti. Ohjelman beetaversio on ollut saatavilla jo heinäkuusta lähtien. GeForce Experience on NVIDIAn ohjelma, joka pyrkii kokoamaan kaikki käyttäjän pelit yhteen, ja tarjoamaan niille optimoituja asetuksia parhaan suorituskyvyn ja kuvanlaadun takaamiseksi, sekä tarjoamaan kattavat streamausmahdollisuudet suosituimpiin palveluihin.

NVIDIA on kertonut uuden GeForce Experience 3.0:n käyttävän jopa puolet vähemmän muistia ja latautuvan kolme kertaa niin nopeasti kuin aiemmat versiot. Allekirjoittaneen kokemuksien perusteella ainakaan latausnopeuksien suhteen ei ole laskettu luikuria, vaan ohjelma todellakin latautuu selvästi aiempia versioita nopeammin. GeForce Experience 3.0:n myötä entinen ShadowPlay on uudistunut Share Overlay UI:ksi. Uusia ominaisuuksia Share Overlayssa ei ole, vaan ominaisuudet ovat tuttuja aiemmista GeForce Experience -beetaversioista.

GeForce Experience 3.0 vaatii käyttäjää kirjautumaan ilmaiseksi rekisteröitävälle NVIDIA-tilille. Kirjautumiseen voi käyttää joko Google-tiliä, tai mahdollisesti olemassa olevaa Shield- tai GeForce Now -tiliä. Jatkossa GeForce Experience, Shield ja GeForce Now käyttävät yhtä ja samaa tiliä. Kiitoksena kirjautumisesta NVIDIA järjestää käyttäjille erilaisia arvontoja.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat