Uusimmat

PowerColor ja Sapphire julkaisivat omaan suunnitteluun perustuvat Radeon RX 480 -näytönohjaimensa

22.07.2016 17:44 Petrus Laine

Sapphire Nitro+ Radeon RX 480

AMD julkaisi viime kuun lopulla uuden Polaris-arkkitehtuuriin perustuvan Radeon RX 480 -näytönohjaimen. Aiemmin tässä kuussa Asus ja MSI ehtivät jo esitellä omiin suunnitteluihinsa perustuvat RX 480 -mallit, ja nyt vuorossa ovat PowerColor ja Sapphire.

Sapphire on ristinnyt omaan suunnitteluunsa perustuvan mallinsa Nitro+ Radeon RX 480:ksi. Yhtiö on nostanut näytönohjaimen Boost-kellotaajuuden referenssin 1266 megahertsistä 1342 MHz:iin., ja siinä on 8 Gt GDDR5 muistia referenssin mukaisella 8 Gbps:n nopeudella.

Nitro+ RX 480 on varustettu yhtiön omaan suunnitteluun perustuvalla kaksituulettimisella Dual-X-jäähdyttimellä, jonka tuulettimet voi irrottaa helposti. Näyttöulostuloiksi yhtiö on valinnut kaksi DisplayPort-, kaksi HDMI- ja yhden Dual-link DVI-D -liittimen.

PowerColor Red Devil Radeon RX 480

PowerColor on nimennyt oman mallinsa puolestaan Red Devil Radeon RX 480:ksi. Näytönohjaimen Boost-kellotaajuus on 1330 MHz, ja 8 Gt:n GDDR5-muistit toimivat referenssin tavoin 8 Gbps:n nopeudella. Yhtiö on päätynyt Red Devilissä hyvin kookkaseen kolmituulettimiseen jäähdytysratkaisuun. Näyttöulostuloina referenssin mukaiset kolme DisplayPort- ja yksi HDMI-liitin, sekä bonuksena yksi Dual-link DVI-D -liitäntä.

 

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat