Uusimmat

Razer julkaisi uuden DeathAdder Elite -pelihiiren

29.09.2016 15:34 Petrus Laine

Razer DeathAdder Elite

Razerin hiiret ovat niittäneet mainetta vuosien varrella niin hyvässä kuin pahassa. Ainakin allekirjoittaneelle Razerin hiiristä on jäänyt mieleen erityisesti DeathAdder-hiirten suosio.

Nyt Razer on julkaissut uuden version klassikkohiirestään, tarkemmalta nimeltään Razer DeathAdder Elite. DeathAdder Elite on varustettu tarkemmin määrittelemättömällä 16 000 DPI:n optisella sensorilla, joka tukee maksimissaan 450 IPS:n (tuumaa sekunnissa) tai 50 G:n kiihtyvyyksiä sekä herkkyyden säätöä lennosta. Kullatulla USB-liittimellä varustettu hiiri tukee 1000 hertsin virkistystaajuutta.

Oikealle kädelle suunnitellusta DeathAdder Elitestä löytyy yhteensä 7 ohjelmoitavaa painiketta, jotka käyttävät Razerin omia mekaanisia kytkimiä. Hiiren rulla on varustettu pienillä nyppylöillä, jotka helpottavat tarkkaa rullausta. Nykymuodin tapaan hiiri on varustettu 16,8 miljoonan värin kustomoitavalla RGB-valaistuksella.

Razer DeathAdder Eliten strategiset mitat ovat 127 x 70 x 44 millimetriä ja sillä on painoa noin 105 grammaa. Lisää tietoa hiirestä löytyy Razerin tuotesivuilta.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat