Uusimmat

Tesorolta uusi matalaprofiilisilla näppäimillä varustettu mekaaninen näppäimistö

22.04.2016 11:56 Juha Kokkonen

tesoro-gram-spectrum-1-220416

Pelituotevalmistaja Tesoro on esitellyt uuden mekaanisen Gram Spectrum RGB -näppäimistön, jossa käytetään uusia lyhytliikkeisiä näppäinkytkimiä sekä matalaprofiilisia näppäinhattuja. Gram Spectrum RGB -mallien runko on metallia ja niissä käytetään kestäviä kaksoisruiskuvalettuja (dual-shot) näppäinhattuja, joissa ei ole kuluvia painatuksia tai maalipintaa. Kuvien perusteella näppäinhatut ovat noin puolet tyypillisten mekaanisen näppäimistön näppäinhattujen korkeudesta. Suojapunoksella varustettu USB-kaapeli on irrotettavaa mallia.

Näppäimistössä käytetään Tesoron omia Agile-näppäinkytkimiä, joille luvataan 60 miljoonan painalluksen elinikä. Tesoro ei kerro kytkimien tarkempia speksejä, mutta niistä tulee saataville punainen ja sininen vaihtoehto. Näppäimissä on 16,8 miljoonan värisävyn valaistus, joka voidaan määrittää näppäinkohtaisesti. Kaikki näppäimet ovat käyttäjän ohjelmoitavissa ja asetukset voidaan tallentaa näppäimistön sisäiseen 512 Kt muistiin. Näppäimistön toimintoja on ohjaamassa 32-bittinen ARM Cortex -pohjainen suoritin. Käyttäjä voi kytkeä näppäimistön NKRO- tai 6KRO-tilaan.

tesoro-gram-spectrum-2-220416

Tesoro Gram Spectrum RGB tulee saataville kesäkuussa mustana ja valkoisena värivaihtoehtona. Uutuuden suositushinta on 137 dollaria mustalle versiolle ja 139 dollaria valkoiselle versiolle. Lisätietoja näppäimistöstä voi lukea valmistajan tuotesivuilta.