Uusimmat

Logitechin uudet langattomat hiiret lupaavat olla äänettömiä kumppaneita

31.08.2016 18:11 Petrus Laine

Logitech M220 Silent

Logitech on esitellyt kaksi uutta langatonta hiirtä etenkin toimistokäyttöön. Erikoiseksi hiiret tekee luvattu äänettömyys.

Logitechin M220 Silent ja M330 Silent Plus lupaavat olla äänettömiä kumppaneita niin kotona kuin työpaikallakin. Logitechin brändijohtaja Anatoliy Polyankerin mukaan yhtiö kehitti hiiret, koska hiljaisetkin toistuvat äänet käyvät nopeasti ärsyttäviksi. Polyankerin mukaan Logitechin insinöörit ovat onnistuneet vaimentamaan hiiren klikkausten tuottaman äänen käytännössä äänettömäksi ilman, että hiiren tarkkuutta, tuntumaa tai kestävyyttä olisi tarvinnut uhrata sen vuoksi.

M220 Silent on suunniteltu sopivaksi sekä oikeaan että vasempaan käteen. Sen tarkkuudeksi Logitech kertoo 1000 DPI, mutta yhtiö ei tarkemmin määrittele käytettävää sensoria. Hiiri on yhteydessä tietokoneeseen nano-kokoisella lähettimellä, ja se käyttää yhteydenpitoon 2,4 GHz:n taajuutta. Hiiri saa virtansa yhdestä AA-paristosta, jonka luvataan kestävän käyttöä noin 18 kuukautta käytöstä riippuen. M220 Silent on saatavilla harmaalla, punaisella tai sinisellä korostevärillä. Logitechin omassa verkkokaupassa hiiren hinnaksi mainitaan 29,99 euroa.

Logitech M330 Silent Plus

M330 Silent Plus on suunniteltu puolestaan oikeakätisille käyttäjille. Se käyttää M220:n tavoin 1000 DPI:n tarkemmin määrittelemätöntä sensoria, ja yhteydenpito hoidetaan samaan tapaan nano-lähettimellä ja 2,4 GHz:n taajuudella. Myös M330 Silent Plus saa virtansa yhdestä AA-paristosta, jonka kerrotaan kestävän käyttöä noin 24 kuukauden verran. Värivaihtoehtoja hiirelle on kolme, punainen ja sininen, ja M220:sta poiketen kyse ei ole korosteväristä vaan koko hiiren väristä. Logitechin omassa verkkokaupassa hiiren hinta on 44,99 euroa.