Uusimmat

Viel’ on vanha voimissaan: ennakossa Star Wars: The Old Republic

29.11.2011 20:00 Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen oli jo täysin tympiintynyt George Lucasin tapaan raiskata Star Warsia pilalle sen huikeuden vuosista. Mutta kun BioWare pääsi astialle, niin kaikki muuttui. Lue ennakko, katso 69 kuvaa!

Todellakin. En ole ennen pelannut massiivimoninpeliä, jossa joka ikinen hahmoluokka tuntuu hauskalta ja toimivalta. Jokaisella on joku oma jipponsa, jonka ansiosta peli tuntuu hauskalta. Okei, rintamalinjan yli hypittäessä huomaa nopeasti, että copypaste on laulanut urakalla hahmoja luotaessa. Tasavaltalaisten Trooper vaikuttaa hyvinkin samanlaiselta kuin Bounty Hunter ja samaa voisi sanoa Smugglerista ja Imperial Operativesta.

Tämä on toki hyvä asia, sillä mitä vähemmän hahmoluokkia pelin suunnittelijoilla on tasapainotettavanaan, sitä todennäköisemmin peli tulee joskus saavuttamaan jonkinlaisen tasapainon. Ja sitähän me kaikki haluamme, eikö?

Se varsinainen ero tuleekin siitä, että jokaisella pelin hahmoluokalla on oma tarinansa. Tehtävien joukkoon on siroiteltu kunnon tarinalla ja välianimaatioilla rytmitettyjä juonitarinoita, jotka paitsi tarjoavat yksilöityä tekemistä, myös saavat välittämään omasta hahmostaan ihan eri tavalla kuin useimmissa massiivimoninpeleissä.

Lue koko ennakko: Star Wars: The Old Republic -ennakko (PC)

Lisää aiheesta

Star Wars: The Old Republic – ensikosketus BioWaren megamorppiin

Kuten nimestäkin voi kuvitella, sijoittuu The Old Republic aikaan tuhansia vuosia ennen alkuperäisiä elokuvia. Mahtava Sithien imperiumi ja se vanhempi, kiltimpi tasavalta ovat voimatasapainossaan ajautuneet tilanteeseen, jossa hauraan rauhan vuoksi molemmat sietävät toisiaan satunnaisesti ja ainakin leikisti. Tähän epätasapainoiseen tilanteeseen astuvat mukaan pelaajat, kukin omassa roolissaan.

Lue myös

L.A. Noire (PC)

Penguins of Madagascar: Dr. Blowhole Returns Again! (Xbox 360)

Spider-Man: Edge of Time (PS3, Xbox 360, Wii)

Super Mario 3D Land (3DS)

X-Men Destiny (DS, PS3, Xbox 360, Wii)