42 000 euron ajosimulaattori tulossa myyntiin

04.05.2012 12:07 | Ville Suvanto | 65

Motion Simulation -niminen yritys on aloittanut TL1-mallisten ajosimulaattorien ennakkotilausten vastaanottamisen. Kyseessä on futuristisen näköinen simulaattori, jossa penkin edessä on 180 asteen näkyvyyden tarjoava kaksi metriä leveä pallonmuotoinen kuvaruutu. Kuva heijastetaan kolmen tykin avulla, joiden yhteisresoluutio on 5760×1200. Mukana on säädettävä penkki ja poljinkonfiguraatio.

TL1 Professional edustaa kallein vaihtoehtoa ja ilman arvonlisäveroa ja toimituskuluja hintaa on lähemmäs 42 000 euroa. Mukana toimitetaan erittäin tehokas tietokone, kuulokkeet ja tykki on värikalibroitu ja säädetty toimintakuntoon. 20 000 euron hintaisessa TL1s-variaatiossa simulaattori on avoin, videotykkien yhteisresoluutio on 3840×800, mukana toimitetaan suorituskykyinen tietokone ja kuulokkeet. 14 000 eurolla saa TL1-ajosimulaattorin ilman tykkejä, kuulokkeita ja rattia.

Motion Simulation

Keskustelu

tuleekohan siinä mukana tuo ”kypärän” pidike ( pitäjä), se saattaas olla sitten jopa hintansa väärtti, ainakin tuossa kuosissa… siis asussa…

muuten juu, just jostain tiede ohjelmasta katselin sellasta jossa oli oikein tuoliin laitettu mukaan kunnon kääntäjät ja ratinkin sai vaihdettua useampaan malliin / oli muitakin kuin pelkkä auto simu… vaikka näytöt olikin jaetut kolmella… ei noin saumatton.

Multa saa aidon tuntusen opel merkkisen simulaattorin alle k
ymppitonnilla.

’Motion’ Simulation joo.. 42 000€ ja muuta liikettä et tuu saamaan ku ratin. :D

@23 LoL
Tuota hintaa on kyllä vaikea perustella, kun paremman saa halvemmalla rakennettua.

@24
Kirjallisiin joudut kuitenkin lukemaan mikäli kortista haaveilet.

Tajusin kahdeksannen kommentin kohdalla, että kuvan kapistus ei olekaan kypärä…

Ennakkotilasin kolme olohuoneeseen. Saa pienet lanit pidettyä

@19
Ei läheskään niin säälittävää kuin perseaukisten kommentit kaikista tuotteista mitkä maksaa rahaa.

Saahan tuohon kalleimpaan Pro versioon 5760 x 1200 reson, jos vaan on budjetissa sille mahdollisuus. ;)

Aika säälittävä resoluutio, ja muutenkin ruutu ei ole tarpeeksi korkea.

@1

Voin kokemuksella kertoa, että sohvalta on pirusti kivempi ajella 1280×720 resolla 100″ kuvalla, kuin 1900×1080 resolla ~40″ kuvalla.

Joojoo vähempi pikesleitä, grafiikan tarkkuus sitä ja tätä.

Pointti on siinä, että kun ajopelissä saadaan koko näkökenttä peitettyä ja on vielä sellaine kohtuu nopea ajopeli niin immersio on tärkeä, ei siinä kerkeä pikseleitä laskea.

@15, mutta simulaattoria ei tarvitse ostaa uusiksi, joka kolarin jäljkeen.

Tällä rahalla sais jo sellasen auton (vähemmälläkin), että ei simulaattoreita tarvita, mutta laki saattaa venyä. :)

Aika vaiheessa on projekti kun en ensimmäistäkään valokuvaa noista löytänyt, pelkkiä rendauksia vaan, missään ei ole varsinaisia speksejä että mitä rautaa tuote sisältää tai teknisiä toteutuksia. No enpä nyt ostamassa ollutkaan kun itse voi rakentaa samanlaisen paljon pienemmällä summalla jos tarve vaatii.

Hitto, väritys ei sovi meidän olkkariin, harmin paikka! :D

Näytä kaikki kommentit

Kylläpähän ”Motion simulation” simulaattorit simuloi liikkeet myös, pitipä vielä käyä videoita juutuubista kattoo varmennukseksi :)

@7: Joo, mä kelasin kans tota! Noin iso ja ruma pömpeli ja noin helvetin kallis, eikä ole edes kallisteleva! Ei povaa pitkää eloa tälle tuotteelle/firmalle!

42k€ eikä ole minkäänlaista G-voimasimulaatiota mukana? Melko törkeä hinta… Alle 10k€ saa hydraulisesti liikkuvia penkkejä joihin ratti, polkimet ja TV kiinnitetään. Saa varmasti paljon enemmän peleistä irti, ja alle neljäsosahinnalla…

@4

Noniin niin :D vertikaalinen on tuo 800 :D lopeta ulina :D

@2 mitäs vertikaalinen tarkoittaa? :D

Se toinen oli horisontaalinen ;)

@2

Siis sitä tarkoitankin, liian vähän pikseleitä kuvan korkeudessa.

Miltäköhän näyttää, kun 800 pikseliä venytetään koko vertikaaliselle näköalueelle? Lisäksi olis kiva jos penkki kallistuis. Ei sillä, että mulla olis lähellekkään varaa tollasiin kapistuksiin.

Muropaketin uusimmat