5-vuotias poika löysi Xbox Onesta tietoturva-aukon

04.04.2014 22:22 | Ville Suvanto | 68 | 62

Microsoft on korjannut Xbox One -pelikonsolista tietoturva-aukon, jonka löytäneen palkkio menee 5-vuotiaalle pojalle. Kalifornialainen Kristoffer Von Hassel oli onnistunut kirjautumaan isänsä tunnuksella, kun hän oli pelannut pelikonsolia. Lopputuloksena hän pääsi käsiksi materiaaliin, joka häneltä oli rajoitettu pois käytöstä.

Kun Kristofferin isä Robert Davis oli havainnut poikansa läpilyönnin, hän oli pyytänyt poikaansa toistamaan tekemänsä. Kristoffer oli kirjoittanut ensin väärän salasanan isänsä tunnukseen, minkä jälkeen vahvistusruudussa hän oli näpytellyt muutamia välilyöntejä ja onnistunut näin kirjautumaan Xbox Liveen.

Von Hesselit olivat ilmoittaneet löydöksestään Microsoftille ja nyt sen sivuilla on listattu Kristofferin nimi tietoturva-aukkoja löytäneiden joukossa. Microsoft oli palkinnut nuoren tietoturvaspesialistin 50 dollarilla, neljällä pelillä ja vuoden Xbox Live -jäsenyydellä.

10News, 5-year-old Ocean Beach boy exposes Microsoft Xbox vulnerability

Microsoft Security TechCenter, Security Researcher Acknowledgments for Microsoft Online Services

Keskustelu

No olisko nyt mikkiksellä ollu varaa pistää pikkuskidille pikkasen enemmänkin. :D

Pikkusen kusetusta. itseäkin on koitettu kusettaa 50 eurolla. Mutten ole suostunut edes tuon ikäisenä. Ainakin viis tonnia pitäs myöntää vähintään.

kyllähän vähän enemmän pitäisi korvata. koko perheelle omat xone konsolit ja microsoftin firman tekemät pelit kaikille. about 5000 eur/dollaria. edestä.

Pikkasen isompi olisi kyllä palkkio voinut olla, kyse on kuitenkin melko vakavasta tietoturva-aukoska.

50 dollaria?! Noin vakavan tietoturva-aukon löytämisestä pitäisi saada vähintään nelinumeroinen summa. Microsoftille "nelinumeroinen" tarkoittanee 0050 dollaria…

Juu, olishan tuo palkkio voinut olla isompikin, mutta se sotii pahasti Mikkisoftan toimintaperiaatetta vastaan… "Kassavirta on meille sisäänpäin, ei meiltä ulos"…

Mitähän muita tietoturva-aukkoja tuo napero tulee vielä löytämään Mikkisoftan tuotteista kun saa ikää lisää vuoden kaks… = )

Googlella "Significant authentication bypass or information leak" 5000-10 000 usdia, hyvä M$

Toivottavasti haastavat oikeuteen ja hakevat korvauksia kärsityistä vahingoista… Naurettava summa.

50 dollaria, neljä peliä on yli 50 dollaria kappale ja vuoden jäsenyys kans sellaset 50 dollaria.
Ei se silti paljolta tunnut mutta varmaan 5 vuotiaalle riittävä.
Kai ne ois älähtäny jos ei olis summa riittäny.

Ihan naurettava summa, nollia ainakin yksi tai kaksi perään.

Eiköhän me kaikki ymmärretä jo, että Microsoft maksoi säälittävän summan.

MS maksoi itseasiassa 6-numeroisen summan, sillä onhan binääriluku 110010 saman kuin 10-järjestelmän luku 50. Ja eikös MS tarkoita "Money is Short"?

Google taitaa antaa vastaavasta aukosta 20 000 – 10 000 dollaria
http://www.google.fi/about/appsecurity/reward-program/
Kaippa MS:lla on laskenu et jos tarjottas tuollaisia palkkiota niin firma olis viikossa konkassa. Sen verran monta microsoftin tiedossa olevaa aukkoa siellä on joita ei viitsitä, pystytä tai saada korjata…

Systeemiin pääsee kirjautumaan pari välilyöntiä painamalla, lol!

Moni näyttää unohtaneen tärkeimmän pointin! Tämä kuvastaa erinomaisesti MS:n laatua, ja jos jokaisesta löydöksestä maksettaisiin 5000$ niin menisivät konkkaan.

Löydöksen taso huomioonottaen tästä pitäisi maksaa mielestäni 5 000 000$. Eihän tällaista kuraa saa päästää millään läpi.

Oleellista on se että oliko korvaus riittävä suhteutettuna siihen menetykseen jonka poika koki kun aukko suljettiin.

En edes halua tietää mitä muita aukkoja löytyy mikkisoftan romuista. Tämmöinen aukko ei voi jäädä vahingossa, aika taitava koodari. MS:n softien "laatua", jos vielä jonkun mielestä m$:n softat on turvallisia ja hyvin koodattuja, nostakoon kätensä ylös.

@16
Nyt jäi pojalta monet codi ja bäfä pelit pelaamatta, semmoistä menetystä ei voi rahalla korvata.

pcp

Oleellista on se että oliko korvaus riittävä suhteutettuna siihen menetykseen jonka poika koki kun aukko suljettiin.

Tätä mietin itsekin kun uutisen luin. Löytäjälle olisi ollut hyödykkäämpää, mikäli ei olisi kertonut mitään :(

Tosiaan tuo palkkio varmasti "houkuttelee" muitakin tiedottamaan löytämistään aukoista.
No, tuleepa ainakin rikollisille halvaksi aukkojen hankinta kun ei tarvitse paljoa lyödä tuohta tiskiin voittaakseen MS:n tarjouksen.

Näytä kaikki kommentit

Itse myisin tiedon heti hakkereille tai kiinalaisille jos sieltä hyvät hillot saisi.

MS:n kitsaus tuli taas esille, kuten myös se että tuotteet taitavat olla tietoturvaltaan aika kuraa (no se ei ole yllätys). Google ja Apple maksavat hivenen enemmän (10.000-25.000). Eli pojan kannattaisi tsekata isän läppäri :p Jos sattuisi olemaan Applen tuote.

Kuvan ilmeestä päätellen hakkerointi oli kivaa :p

50 dollaria skidille tietoturva-aukon löytämisestä????? Onko tää joku läppä??

hyvä palkinnot täytyy myöntää… ja koko xbox on muutenkin ihan paska kun pitää maksaa siitä että voi pelata -.-

olisi pitänyt ilmoittaa tietoturva aukosta ilman tarkkaa tietoa ja tehdä oma ehdotus korvattavasta summasta..

nythän tuo korvaus oli kaiken kaikkiaan n250-350$ luokkaa riippuen peleistä.
Ehkä löytäjän olisi sitten pitänyt olla aikuinen en tiedä sanoo..

Mutta Ms kokoiselta firmalta summa olisi pitänyt olla luokkaa 2000-5000

Naurettavaa. Ei sille mun mielestä rahaa olisi pitänyt lykätä, mutta olisivat nyt voineet noin aluksi vaikka pistää ilmaisen jäsenyyden n. 10v ja kenties 100 peliä ilmaiseksi. Tai vaikkapa kaikki MS:n pelit for free.

Ei voi kuin ihmetelle, että MS olisi voinut tehdä tuosta hyvän markkinointieleen, mutta onnistuivat näyttämään idiooteilta.

Tuon ikäselle olis riittänyt ihan hyvin karkkipussi karkkipäivää varten.

Suurempi palkkio kannustaisi ihmisiä etsimään vikoja, mutta tuskinpa Microsoft sellaista haluaa :think:

Oon kyllä aika yllättynyt palkkiosta, erityisesti kun kyse on M$:stä. M$:lta nyt olisin olettanut tietoturva-aukosta kunnon palkkion (sanotaan $10k, tai koska kyse on pikkukersasta sitten joku tavarapaketti, joka olisi saanut sitten olla huomattavasti halvempi) ja olisihan se ollut hyvää PR:ää. Isäntä oli vielä nähnyt vaivaa että oli raportoinut bugin. Itse jos olisin tiennyt, että sieltä tulee $50 en olisi kyllä edes jaksanut vaivautua ilmoittamaan.

Kyllä mäki korvaisin tämmösen haist paska korvauksen jos 5 vuotias löytää tämmösen turva aukon ja menee eka puhuu pressille ennenkun itse mikkisoftalle. Toihan tuo todella huonoa mainetta lafkalle ja ms mielummin olis tämmösitä asioista hiljaa ja teksi "pikapaikan". Jos asioista ollaan hiljaa niin se summa voi olla isompi koska silloin kyetää nevottelee siitä että paljonko se huono maine maksaa.

Derion

Kyllä mäki korvaisin tämmösen haist paska korvauksen jos 5 vuotias löytää tämmösen turva aukon ja menee eka puhuu pressille ennenkun itse mikkisoftalle. Toihan tuo todella huonoa mainetta lafkalle ja ms mielummin olis tämmösitä asioista hiljaa ja teksi "pikapaikan". Jos asioista ollaan hiljaa niin se summa voi olla isompi koska silloin kyetää nevottelee siitä että paljonko se huono maine maksaa.

Mutta isomman palkkion kanssa asian julkisuuteen tuominen kannustaisi muitakin löytämään/kertomaan löytämistään aukoista

Isin tunnuksilla siis 5-vuotias pääsi tekemään jotain pelikonsolilla?
Voi hyvää päivää tätä nykypäivää ja tähän julkaisuun karvankasvun alkamisen odottelijoiden kommentteja.

Sanotaan nyt samat kuin muutkin että melkoinen amatöörivika ja maksamalla tuosta noin naurettavan palkkion M$ varmisti että juttu pääsee lehtiin! M$:n imagoporukka varmaan poksauttaa kuoharit! Olisko sittenkin kannattanyt heittää vaikka se 500e tai 5000e?

Oikeastaan noita palkkiosysteemejä pitäisi alkaa vaatimaan softiin. Se palkkion koko kun kertoo kuinka paljon firma olettaa niitä aukkoja löytyvät. Joku 50e kun on täysin naurettava kun se menee halvemmalla sitten kuin että palkata testaajia _jopa testaamaan_ sitä sovellusta. 50e on oikeastaan aika hiton pelottavan vähän.

Minkä helkutin takia on vanhemmat edes suostuneet noin mitättömään summaan?

JuffeX

Minkä helkutin takia on vanhemmat edes suostuneet noin mitättömään summaan?

Mitä ihmeen suostumista siinä on? Tai yhtälailla kun joku kaavaili oikeustoimia suuremmasta korvauksesta, niin korvauksesta mistä? Siitä että sai ilmaisia pelejä ja pienen rahasumman välilyöntien painelusta sattumanvaraisesti oikeaan aikaan?

Eihän MS:llä ole mitään velvollisuutta maksaa senttiäkään siitä, että joku ilmoittaa tuotteessa olevasta virheestä, vain ja ainoastaan korjata se (ja sen pitäisi se suurin motivaatio ilmoittaa ollakin).

Seuraavan kerran kun jostain murosta löytyy bugi tai kirjoitusvirhe niin haastan koko puljun oikeuteen ja vaadin elinikäistä ilmaista rautaa plus 10 000€ "korvauksia". Tai sitten vaan raportoin bugin ja olen tyytyväinen että se korjataan. Keskiverto 5-vuotias on muuten luultavasti oikein tyytyväinen kun sai tuollaisenkin palkkion. Iso raha sen ikäiselle, pelien arvosta puhumattakaan.

En nyt sano ettei MS olisi voinut halutessaan enemmänkin korvata PR mielessä, mutta ihmetyttää tämä nykyinen "minun pitää netota niin ****:sti" mentaliteetti kaikessa. Ei kaikesta tarvitsekaan korvausta saada. Jos jossain käyttämässäni ohjelmassa on bugi ja sen raportoin, niin en kyllä odota penniäkään siitä hyvästä (saati sitten jätä sen takia raportoimatta). Jos joku jotain maksaa niin hienoa, mutta pakko ei millään tapaa ole.

Onhan noita bugeja löytyny joskus. Varmistuneet bugiksi kun otettu yhteyttä Microsoftiin, ettei joku asia toimi. Ongelman selvitys menee ihan normaalisti Microsoftin kanssa eli testejä ajetaan ongelma ympäristöön. Ilmoittavat kyllä sitten jossain vaiheessa jos on bugi heidän softassaan. Eräässä keikassa ilmennyt bugi oli myös siirtyny uudempaan palvelin softaan, joka oli siinä vaiheessa beta tasolla.
Ei niistä mitään rahaa tms. tietääkseni kukaan ole saanut.

@37
Juzt puhui paljon – ja asiaa.

Muron jälkiviisaiden-klubi ehtikin jo kokoontua kaikessa nokkeluudessaan

user9999

Onhan noita bugeja löytyny joskus. Varmistuneet bugiksi kun otettu yhteyttä Microsoftiin, ettei joku asia toimi. Ongelman selvitys menee ihan normaalisti Microsoftin kanssa eli testejä ajetaan ongelma ympäristöön. Ilmoittavat kyllä sitten jossain vaiheessa jos on bugi heidän softassaan. Eräässä keikassa ilmennyt bugi oli myös siirtyny uudempaan palvelin softaan, joka oli siinä vaiheessa beta tasolla.
Ei niistä mitään rahaa tms. tietääkseni kukaan ole saanut.

Sen verran korjaan kun muistui mieleen, että jos ilmenee microsoftin bugiksi niin se tukikeikka ei taida maksaa mitään.

Juzt

En nyt sano ettei MS olisi voinut halutessaan enemmänkin korvata PR mielessä, mutta ihmetyttää tämä nykyinen "minun pitää netota niin ****:sti" mentaliteetti kaikessa. Ei kaikesta tarvitsekaan korvausta saada. Jos jossain käyttämässäni ohjelmassa on bugi ja sen raportoin, niin en kyllä odota penniäkään siitä hyvästä (saati sitten jätä sen takia raportoimatta). Jos joku jotain maksaa niin hienoa, mutta pakko ei millään tapaa ole.

Itse toivoisin että sovellusvalmistajat testaisivat ne softansa tietoturvan itse kunnolla ettei 5-vuotiaitten tarvitse.
Se rahasumma kertoo suoraan kuinka paljon asiaa arvostetaan.

@37

Jatkossa kukaan ei vaivaudu kertomaan Mikkisoftalle vastaavista bugeista. Porkkana saisi olla suurempi. Mikkisofta sahaa omaa oksaansa pihistelemällä. Kymmenkertainen luku olisi tuntunut jo palkkiolta.

Mama70

Itse toivoisin että sovellusvalmistajat testaisivat ne softansa tietoturvan itse kunnolla ettei 5-vuotiaitten tarvitse.
Se rahasumma kertoo suoraan kuinka paljon asiaa arvostetaan.

Toki niitä tastataankin 100% varmuudella, mutta ei taida maailmassa olla yhtään vähänkään laajempaa softaa, josta olisi sisäisellä suljetulla testauksella saatu kaikki bugit pois. Eli vähän realismiä kiitos.

Lord12

@37
Jatkossa kukaan ei vaivaudu kertomaan Mikkisoftalle vastaavista bugeista. Porkkana saisi olla suurempi. Mikkisofta sahaa omaa oksaansa pihistelemällä. Kymmenkertainen luku olisi tuntunut jo palkkiolta.

Eli viiskymppiä, muutaman ilmainen peli, ilmainen (normaalisti maksullinen) ohjelmajäsenyys määräajaksi ja jatkossa turvallisempi laite itsellesi ja tietysti hyvä mieli siitä että on kenties voinut auttaa muita (tämä tietysti on joillekin se huono puoli, koska kaikki hyvä muillehan on miinusta) ei ole tarpeeksi korvausta, että jaksaisit kirjoittaa yhden mailin? Noh, ilmeisesti samat rikkaat murot eivät myöskään jaksa raportoida jos heidän raudassaan esim. ilmenee takuunalainen vika, koska siitähän ei saa edes sitä viittäkymppiä plus paria ilmaista pelistä, vaan ainoastaan korjaavat virheen.

Eiköhän reaktiot olisi täällä aika erillaiset jos sama vika olisi ollut vaikka Steamissa.

Itse asianosainen on nettijutuista päätellen olleet pikkuporkkanaan ihan tyytyväisiä.

Kuten jo ennenkin sanoin niin ei se raha. Siltikin…tunteeko se 5-vuotias tehneen jotain isoa nyt ja viiden vuoden päästä? 4 peliä jotka on varmaan se ainoa asia joka sitä miellyttää (50$ ei varmaan paljoa kyseisen pennun mielentilaa muuta) ja se ok vaan vähän. Kunnon pelipotti niin muksut muuallakin sanoisivat pelien toiveessa "pahoja asioita".

Juzt

Toki niitä tastataankin 100% varmuudella, mutta ei taida maailmassa olla yhtään vähänkään laajempaa softaa, josta olisi sisäisellä suljetulla testauksella saatu kaikki bugit pois. Eli vähän realismiä kiitos.

No ei kyllä paljoa testata jos tuollainen aukko jää.
Täysin saman tason moka kuin aikanaan tehty juosten kustu IE:n naittaminen tiukasti Windowsiin, jonka seurauksena sitten oli tietoturva-aukkoja enemmän kuin reikiä seulassa.

Bugeja on aina ja useasti nimenomaan niitä tyhmiä kun ovat liian tyhmiä edes ajatteluun. Palkinto taas oli harkinnan takana…

E.T

No ei kyllä paljoa testata jos tuollainen aukko jää.
Täysin saman tason moka kuin aikanaan tehty juosten kustu IE:n naittaminen tiukasti Windowsiin, jonka seurauksena sitten oli tietoturva-aukkoja enemmän kuin reikiä seulassa.

Microsoftia kiinnostaa nyt vain pilvi (Office 365) ja pilveen myös kaikki muut ja markkinaosuuksien saaminen mobiililaitteisiin. Jaa, mistäköhän tiedän :rolleyes:

Juzt

ilmeisesti samat rikkaat murot eivät myöskään jaksa raportoida jos heidän raudassaan esim. ilmenee takuunalainen vika, koska siitähän ei saa edes sitä viittäkymppiä plus paria ilmaista pelistä, vaan ainoastaan korjaavat virheen.

Jep, kunnon muro jättää tollasen säätämisen ja ostaa eri valmistajan rautaa sillä rahalla jonka saavat kun myyvät tiedon aukosta jollekkin joka sitten käyttää niitä omiin hämäriin hommiinsa.

Juzt

Eiköhän reaktiot olisi täällä aika erillaiset jos sama vika olisi ollut vaikka Steamissa.

Varmasti… mutta johtuen siitä ettei valve olis kehdannu antaa pelkästään 50 dollaria ja muutamaa hassua peliä vaan väittäsin että sieltä olis tullu huomattavasti suurempi palkkio steam wallet tilille tai sitten sama palkinto kuin oli jossain niiden kilpailussa eli kaikki steam pelit tipahtais tilille. Tuo oli kuitenkin suhteellisen vakava aukko.

Microsoft palkitsi valkohattuhakkerin 100 000 palkkiolla | It-viikko

Applen käytäntö:

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustossa.

Tuo hyvä?

No niin, kuka täällä muka uskoo että tämä ihmelapsi on itse noita löytänyt?

1-vuotiaana ekan tietoturva-aukon löytänyt? Ja iskä vaan "sattuu" työskentelemään tietoturva-alalla?

Enemmänkin kiinnostaisi tietää, mikä on tuon lapsen isän motiivi laittaa näitä lapsensa nimiin.

Uula

No niin, kuka täällä muka uskoo että tämä ihmelapsi on itse noita löytänyt?

1-vuotiaana ekan tietoturva-aukon löytänyt? Ja iskä vaan "sattuu" työskentelemään tietoturva-alalla?

Enemmänkin kiinnostaisi tietää, mikä on tuon lapsen isän motiivi laittaa näitä lapsensa nimiin.

Jos uutinen on "nelikymppinen mies löysi tietoturva-aukon xboxista" vs. "5-vuotias lapsinero hakkeroi xboxin" niin kumpi mahtaa päästä tv-uutisiin?

Uula

No niin, kuka täällä muka uskoo että tämä ihmelapsi on itse noita löytänyt?

1-vuotiaana ekan tietoturva-aukon löytänyt? Ja iskä vaan "sattuu" työskentelemään tietoturva-alalla?

Enemmänkin kiinnostaisi tietää, mikä on tuon lapsen isän motiivi laittaa näitä lapsensa nimiin.

Muista myös mainita kuinka yksinkertaisella tavalla tuo aukko löytyi.

Bugeja jää aina.

Hauki on kala.

Ei taida nyt porukka oikeasti ymmärtää miten se tietoturvatestaus pitää tehdä.
Hieno jättää tuollaisia aukkoja kuvitellen ettei ne hakkerit etenkään tätä keksi :)
Kyllä tuollaisessa firmassa pitäisi olla ihan hakkereita palkattu tekemään tuollaista testausta.

Mama70

Kyllä tuollaisessa firmassa pitäisi olla ihan hakkereita palkattu tekemään tuollaista testausta.

Onhan Microsoftilla beta-testaajia.
Heitä vain kutsutaan käyttäjiksi ja joutuvat maksamaan siitä että pääsevät testaamaan.

Itsekin sama mieltä että palkkio oli köyhä mutta microsoftin rahat meni kai kaikki johtajien bonus palkkioihin.

Onko haavoittuvuudesta jotain tarkempaa kuvausta? Onko tämä siis jossain webisaitilla vai jossain softassa?

Kuulostaa kehitysaikaiselta takaovelta joka on unohtunut paikoilleen tuotantoversioon. Saattanut joskus jonkun "kaverin" softassa olla vähän vastaavia. Kätevää että pääsee testailemaan eri tunnareilla ilman että joutuu salasanojen kanssa säätämään.

Jos oisin Microsoftilla minkäänlainen pomo, niin koko pr-osasto lähtisi samantien vaihtoon…

jorma6

Jos oisin Microsoftilla minkäänlainen pomo, niin koko pr-osasto lähtisi samantien vaihtoon…

… koska tämän seurauksena vaikka kuinka moni, joka aikaisemmin piti MS:ää p**kana, pitää MS:ää p**kana. (Ja tuskin yksikään, joka aikaisemmin ei antipatioita siihen suuntaan kokenut muutti mieltään).

Johan_V

Jos uutinen on "nelikymppinen mies löysi tietoturva-aukon xboxista" vs. "5-vuotias lapsinero hakkeroi xboxin" niin kumpi mahtaa päästä tv-uutisiin?

Tottahan tuokin.

Itse uutisessa jäi pari kohtaa epäselväksi:

Kalifornialainen Kristoffer Von Hassel oli onnistunut kirjautumaan…

Kristofferin isä Robert Davis oli…

Von Hesselit olivat…

Mutta sattuuhan näitä :kippis:

No niin. Olisin odottanut täysin vastakkaisia toimenpiteitä, sillä tuohan oli selvästi tarkotushakuista laitteen tietoturvan heikentämistä.

Toki sonyhän se taitaa olla tässä kunnostautunut.

Lasten ja nuorten hakkerointi-into pitää torpata heti lähtökuoppiinsa että saadaan turvattu korporaatioiden varjellut liikesalaisuudet ja omaisuus!

P.S Tekijänoikeusjärjestöt vois älähtää vähintään kanssa sillä hänellähän oli pääsy materiaaleihin joita hän ei itse ollut ostanut.

Ugh, olen puhunut.

Oletteko oikeasti kateellisia 5-vuotiaalle pennulle. Hankkikaa elämä.

Belgarion

Oon kyllä aika yllättynyt palkkiosta, erityisesti kun kyse on M$:stä. M$:lta nyt olisin olettanut tietoturva-aukosta kunnon palkkion (sanotaan $10k, tai koska kyse on pikkukersasta sitten joku tavarapaketti, joka olisi saanut sitten olla huomattavasti halvempi) ja olisihan se ollut hyvää PR:ää. Isäntä oli vielä nähnyt vaivaa että oli raportoinut bugin. Itse jos olisin tiennyt, että sieltä tulee $50 en olisi kyllä edes jaksanut vaivautua ilmoittamaan.

Monikohan tuollaisessa tapauksessa ylipäänsä vaivautuu ilmoittamaan. Esimerkiksi joskus 1990-luvun puolivälin tienoilla, kun tietokonelehtien mukana tuli usein CD-ROM -levyillä testiversioita ohjelmista, PC Plus -lehden mukana tuli kerran Windows NT 3.51 Serverin demoversio "Try Microsoft's new server operating system". Kun havaittiin, että ekan service packin (joka oli jo ulkona, kun lehti oli kaupoissa) asentamisen seurauksena demona asennettu käyttis muuttui täysversioksi, ekana ei tullut mieleen ilmoittaa siitä M$:lle rahan tai lehdistölle julkisuuden toivossa, vaan vinkata kavereille, että jos haluatte NT 3.51:n muutamalla kympillä, käykääpä hakemassa PC Plus lähimmältä kioskilta ja asentakaa SP1. Tuota tuskin voi laskea edes warettamiseksi, koska oheis-CD oli laillisesti ostettu ja M$:n oman service packin asennus poisti demon aikarajoituksen. Oli muuten vakaa käyttis, CD-R:ien (tyhjät levyt maksoivat silloin markoissa useamman kympin ja polttava asema useamman tonnin!) polttamiseen erinomainen eikä kaatuillut, toisin kuin hieman myöhemmin ilmestynyt Win95 :comp:

Muropaketin uusimmat