Uusimmat

Vihatuimman Game of Thrones -hahmon näyttelijä ehdolla X-Men: Apocalypse -elokuvan sankariksi?

13.01.2015 20:50 Muropaketin toimitus

Sophie Turner

Seuraava X-Men-elokuva on toukokuussa 2016 ilmestyvä X-Men: Apocalypse. Se sijoittuu 1980-luvulle.

Bryan Singerin ohjaamassa elokuvassa nähdään ennakkotietojen mukaan nuoremmat versiot tutuista mutanteista. Ainakin Scott ”Kyklooppi” Summers, Jean ”Ihmetyttö” Grey ja Ororo ”Storm” Munroe ollaan roolittamassa uudelleen.

Hyvin, hyvin, hyvin alustavien tietojen mukaan Taron Edgerton (Kingsman: The Secret Service), Jamie Blackley (Lumikki ja metsästäjä) ja Tye Sheridan (Mud) ovat ehdolla Kykloopin rooliin. Sophie Turner (Game of Thronesin vihattu Sansa, kuvassa) ja Saoirse Ronan kisaavat Jean Greyn roolista, ja Alexandra Shipp (Alvin ja pikkuoravat 2) ja Zendaya Coleman (Shake it Up!) Stormin näyttelemisestä.

Näyttelijöiden nimet pohjautuvat vielä tässä vaiheessa vain Latino Review -sivuston uutiseen. Lisävalaistusta saataneen kuitenkin pian. Koska X-Men: Apocalypsen kuvaukset käynnistyvät kevään aikana, on 20th Century Foxin virallinen tiedote aiheesta todennäköisesti vain viikkojen päässä.

X-Men: Apocalypsen jo vahvistettuja näyttelijöitä ovat Oscar Isaac, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy ja Nicholas Hoult. Hyvin todennäköisesti myös Channing Tatum ja Hugh Jackman ovat mukana elokuvassa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Latino Review