Uusimmat

Ben Affleckin Batman hakkaa Christian Balen Batmanin ainakin taistelukohtauksissa?

20.01.2015 20:50 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/ajankohtaista/2014/batmanbenaffleck9292.png

Batman v Superman: Dawn of Justice saa ensi-iltansa maaliskuussa 2016. Batmania esittää Ben Affleck, Teräsmiestä Henry Cavill.

Zack Snyderin ohjaaman supersankariseikkailun taistelukoreografi Guillermo Grispo on kommentoinut Los Andes Diariolle hieman sitä, mitä luvassa on, kun Lepis ja Teris alkavat mättää toisiaan nassuun.

”Monet luulevat, ettei Batmanilla ole mitään mahdollisuuksia, että Teräsmies liiskaa hänet kuin ötökän. Batman v Superman -elokuvassa on kuitenkin hyvin älykäs selitys sille, miksi hahmojen taistelu on mahdollista, vaikka aluksi Batman vaikuttaisikin olevan täysin alakynnessä”, Grispo vihjasi, muttei tietenkään paljastanut tarinan yksityiskohtia.

Guillermo Grispo lupaa Batman v Superman: Dawn of Justicen esittelevän maailmalle aivan uudenlaisen yön ritarin.

”Batman taistelee juuri niin kuin olen aina halunnut nähdä hänen taistelevan. Hän on martial arts -taituri ja voimme käyttää sitä puolta monipuolisesti hyväksemme. Useimmat elokuvantekijät eivät nimittäin käytä tuota puolta Batmanista kunnolla. Edes viimeisessä Christopher Nolanin Batmanissa [Yön ritarin paluu] toimintakohtaukset eivät olleet kovin kummoisia taistelulajien näkökulmasta”, Grispo kritisoi.

”Ei millään pahalla Nolania kohtaan, mutta hän ei mielestäni keskittynyt taisteluihin tarpeeksi.”

Batman v Superman: Dawn of Justice saa ensi-iltansa 25.3.2016. Ben Affleckin ja Henry Cavillin lisäksi elokuvan pääosia esittävät my Adams, Gal Gadot, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Jena Malone, Holly Hunter ja Scoot McNairy.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Los Andes Diario