Uusimmat

Pakko nähdä: Birdman-ohjaaja jättää Leonardo DiCaprion luonnon armoille The Revenantissa

21.01.2015 20:50 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/images/domefi/elokuvat/arvostelut/thewolfofwallstreetleo.jpg

Entertainment Weekly on julkaissut ensimmäiset kuvat Birdman-ohjaaja Alejandro González Iñárritun ja Leonardo DiCaprion yhteisestä elokuvasta.

The Revenant kertoo 1800-luvulle sijoittuvan tositarinan Hugh Glassista (DiCaprio), joka oli turkiseläinsaalistaja. Metsäretkillään Glass joutui karhun raatelemaksi ja jäi odottamaan kuolemaa. Sinnikäs sissi ei kuitenkaan suostunut matkaamaan manan majoille, vaan vaelsi sen sijaan omin voimin 320 kilometriä löytääkseen apua.

”Hän on urhea, uskomaton näyttelijä. Olin aivan yllättynyt siitä, miten hyvä hän oli”, Iñárritu hehkutti DiCapriota EW.lle. ”Voin nähdä hänen silmistään perustavanlaatuisen ymmärryksen ihmisyyttä kohtaan”.

Leonardo DiCaprion lisäksi tarinaa tähdittävät Tom Hardy, Will Poulter ja Domnall Gleeson.

The Revenant kuvataan luonnonvalossa sellaisilla alueilla, joihin ihmiskunta ei vielä ole mennyt kajoamaan. Näiden ehtojen puitteissa kameran saadaan käyntiin vain muutamaksi tunniksi joka päivä. Kuulostaa haastavalta, mutta Alejandro González Iñárritu on innoissaan. ”Sehän on vain hauskaa”, ohjaaja hehkutti. Ensi-ilta on luvassa tammikuussa 2016.

The Revenant

The Revenant

Arvio: Michael Keatonin tähdittämä Birdman on hengästyttävän hieno elokuva

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Entertainment Weekly

Muropaketin uusimmat