Uusimmat

Avengersin ja X-Menin yhteiselokuva on ”sula mahdottomuus”

23.11.2016 09:02 Tatu Junni

The Avengers

Kostajat ja Ryhmä-X ovat vetäneet toisiaan nekkuun sarjakuvissa jo useampaan otteeseen. Valkokankaalla moista ei ole ainakaan toistaiseksi päästy todistamaan.

Eikä tulla todistamaan jatkossakaan.

Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on kommentoinut noin laajaa yhteistyötä X-Men-filmatisoinnit omistavan 20th Century Foxin kanssa ”mahdottomaksi”.

”Ainakin nykytilanteessa se [X-Menin ja Avengersin crossover-elokuva] on mahdotonta toteuttaa. Meillä [Marvelilla] on tarpeeksi elokuvia tehtäväksi muutenkin jo monen ihmiselämän ajaksi”, Feige tiivisti tilanteen Varietyn haastattelussa.

Täysin kylmät välit eivät Marvelin ja Foxin välillä kuitenkaan ole.

Studiot tekivät taannoin yhteistyötä Deadpoolin ja Guardians of the Galaxy Vol 2:n tiimoilta, joskin yleisölle näkymättömästi. Fox sai luvan muokata Negasonic Teenage Warheadin voimia luvattuaan Marvelille oikeudet käyttää Ego the Living Planet -hahmoa GotG:n ensi keväänä ilmestyvässä jatko-osassa.

Tällaisesta kertaluontoisesta win-win-tilanteesta on kuitenkin pitkä matka Hulkin ja Wolverinen väliseen matsiin. Fanien toiveet mutanttien esiintymisestä Avengers: Infinity Warissa (2018) voidaan siis näillä puheilla vihdoin haudata.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat