Uusimmat

Pikapelaajat suosivat uuden Zelda-pelin saksankielistä versiota

31.03.2017 20:00 Muropaketin toimitus

The Legend of Zelda: Breath of the Wild on nopeimmillaan saksaksi dubattuna. Monet sarjan aiemmat pelit ovat olleet nopeampia japaniksi.

Kun pikapelaajat tavoittelevat nopeusennätystä pelin läpäisyssä, on kyse usein arvokkaista sekunneista. Siksi jopa pelin kielivalinnalla on väliä, sillä joillakin kielillä pelit toimivat nopeammin.

Kotakun tuoreessa artikkelissa kerrotaan, millä kielillä The Legend of Zelda -sarjan pelit ovat nopeimmillaan. Monissa sarjan peleissä paras valinta on japani, sillä japaninkieliseen tekstiin mahtuu paljon tekstiä pieneen tilaan. Tuoreen Breath of the Wildin kohdalla pikapelaajat suosivat kuitenkin saksaa.

Kotakun mukaan tärkeä ero saksankielisessä versiossa on ääninäyttely, joka nopeuttaa huomattavasti pelin alkupuolen videoita. Alta näet vertailun, joka osoittaa saksankielisen version etenevän selkeästi muita nopeammin.

Speedrun.comin mukaan Breath of the Wildin pelin nopeusennätys on uutisen kirjoitushetkellä ChaoticAcen läpipeluu ajassa 43 minuuttia 33 sekuntia. Kuten hiljattain kerroimme, on pikapelaajien keskuudessa herättänyt keskustelua Link-Amiibon käyttäminen, millä on mahdollista nopeuttaa läpipeluuaikaansa. Tällä hetkellä osa kärkituloksista on tehty Amiibolla ja osa ei.

Nopeimmat suoritukset on myös Wii U:lla, jolla peli toimii Kotakun mukaan Nintendo Switchiä nopeammin.

The Legend of Zelda Breath of the Wild
Kaikki jutut aiheesta