Uusimmat

Luvassa selvästi erilainen X-Men-elokuva: The New Mutants -traileri on nyt julkaistu

13.10.2017 10:09 Muropaketin toimitus

20th Century Fox on julkaissut ensimmäisen trailerin seuraavasta X-Men-elokuvastaan The New Mutants. Videota ei kyllä hevillä uskoisi X-Men-elokuvan mainokseksi, niin rankasti se poikkeaa edeltäjistään.

”Uusista mutanteista” kertova The New Mutants esittelee elokuvakatsojille monta Suomenkin Ryhmä-X-lehdestä tuttua hahmoa. Uuden mutanttiryhmän seikkailun pääosissa nähdään Blu Hunt (Dani Moonstar), Maisie Williams (Rahne Sinclair), Anya Taylor Joy (Illyana Rasputin), Charlie Heaton (Sam Guthrie), Henry Zaga (Roberto Decosta) ja Alice Braga (Dr. Reyes).

Vaikka hahmot ovat tuttuja, ei tarina ole: The New Mutants -elokuva on tunnelmaltaan trailerin perusteella silkkaa kauhua, eikä nojaa tehosteisiin samalla tavalla kuin vaikkapa X-Men: Apocalypse (2016) tai muut X-Men-elokuvat.

The New Mutantsin on ohjannut Josh Boone, joka tunnetaan Stuck in Lovesta (2012) ja Tähtiin kirjoitetusta virheestä (2014).

Sarjakuvarintamalla Uudet mutantit suorittivat ensiesiintymisensä vuonna 1982 Marvel Graphic Novel #4:n sivuilla. Ryhmän avainhahmot ovat legendaarisen X-Men-käsikirjoittaja Chris Claremontin ja piirtäjä Bob McLeodin käsialaa. Marvelille tyypilliseen tapaan Uusien mutanttien kokoonpano on pistetty uuteen uskoon moneen otteeseen. Valkokankaalla nähdään kuitenkin ne mutantit, jotka ovat vuosien varrella muodostaneet tiimin selkärangan.

Elokuvateattereihin The New Mutants saapuu huhtikuussa 2018.