Uusimmat

Tänään tv:ssä: Arnold Schwarzeneggerin toimintaleffa, jolle ei kehuja irronnut – ”Niin huono, että saa katsojan pahalle tuulelle”

05.08.2019 07:05 Muropaketin toimitus

Suomen televisiossa nähdään tänään Arnold Schwarzeneggerin uran tuoreempaa osastoa edustava The Last Stand. Muropaketin kriitikon mukaan vuonna 2013 valmistunut toimintaelokuva jää todella kauas toimintatähden uran klassikoista.

”Mikä helvetti teitä siellä Hollywoodissa oikein vaivaa? Hyvän tai edes hyvällä tavalla huonon toimintaelokuvan tekeminen tuntuu nykyään olevan täysi mahdottomuus”, tylytettiin The Last Standin saadessa ensi-iltansa kuusi vuotta sitten.

Muropaketin The Last Stand -arvostelu jatkui samalla, ei niin ylistävällä linjalla seuraavasti:

”Toimintaleffojen tarkoitus on viihdyttää joko rymistelyllä tai tahattomalla huonoudellaan. The Last Standin olematon juoni, alle 10-vuotiaan kirjoittamalta vaikuttava dialogi ja kamalat näyttelijäsuoritukset niin Schwarzeneggerilta ja Knoxvillelta kuin elokuvan oikeiltakin näyttelijöiltä saavat katsojan vain pahalle päälle. Onkohan lopputulokseen vaikuttanut se, että käsittääkseni ohjaaja Ji-Woon Kin ei puhu englantia? Tai ainakaan kovin hyvää sellaista. Muutamaa ihan kivaa kaahauskohtausta lukuun ottamatta Kinin kasari-retro-toimintapätkä ei toimi oikein millään tasolla. The Last Stand on niin huono, ettei se edes naurata. Itse asiassa se on todennäköisesti huonoin Schwarzenegger-leffa koskaan. Arskan uran surkeimpina pidetyt Conan the Destroyer, Red Sonja, Hercules in New York ja jopa Isäni on Turbomies ovat tätä parempia.”

Oman mielipiteensä The Last Standista voi muodostaa avaamalla Hero-kanava tänään kello 21.00.

Alla elokuvan traileri.