Uusimmat

Uusi Resident Evil on jo pitkällä: faneja pyydetty pelitestaajiksi Japanissa

05.08.2019 09:35 Muropaketin toimitus

Uusi Resident Evil on jo ensi kuussa valmiina testattavaksi, mutta kukaan ei tiedä tarkemmin, mistä pelistä on oikeastaan kysymys.

Resident Evil -pelien ystävillä on riittänyt laadukasta pelattavaa viime vuosina. Vuonna 2017 kehuttu Resident Evil 7: Biohazard palautti legendaarisen pelisarjan takaisin selviytymiskauhun tyylilajiin, ja sitä seurasi viiden tähden uusintaversio Resident Evil 2:sta.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että uusi Resident Evil -peli on jo tekeillä ja sen kehitys on yllättävän pitkällä. PC Gamer nimittäin kertoo, että Resident Evil Ambassadors -ohjelmaan liittyneitä pelaajia on kutsuttu Japanissa pelitestaajiksi uudelle Resident Evil -pelille. Suljettu testi järjestetään jo syyskuun alussa.

Medialle vuotanut kutsu ei paljasta, mistä Resident Evil -pelistä on kysymys. Testissä saattaa siis olla Resident Evil 8, uusi remake-versio aiemmasta pelistä tai jotain aivan muuta.

Aiemmin keväällä liikkui huhuja siitä, että Capcom olisi julkaisemassa uusintaversion myös vuoden 1999 Resident Evil 3: Nemesis -pelistä. Emme kuitenkaan voi muuta kuin jäädä odottelemaan virallisia julkistuksia.