Uusimmat

Tim Schafer paljasti uutuuspelinsä: Brütal Legend, on aika metallin

22.10.2007 12:41 Jukka O. Kauppinen

Eihän vain kukaan ole ikinä kuullut sellaisista peleistä kuin Maniac Mansion, Monkey Island, Jedi Knight, Full Throttle tai Psycnonauts? Jos kellot eivät soi, niin jatkakaa. Jos hälytyskellot pärähtivät päälle, niin korvat hörölle: näiden yhteinen tekijä on pelisuunnittelija Tim Schafer, jonka seuraava peli paljastettiin nyt ihan virallisesti. Mutta mistä hitosta on oikein kyse…

Sierra ja Schafer kun ovat esimerkillisen epäselviä kertoessaan ensitietoja Brütal Legendistä.

”Metallihistorioitsijamme ovat selvittäneet pyhien voimariffien ja siunattujen bassorumpujen avulla muinaisen metallin aikakauden salaisuudet.”

”Olemme löytäneet vuosien mittaan tiedonmurusia metallin aikakaudesta t-paitojen, levykansien ja laulujen palasista. Mutta nyt olemme saaneet selville mitä tuona kovaäänisenä, metallisena aikakautena todella tapahtui.”

Kaikesta päätellen luvassa on rokkihenkinen seikkailupeli, jossa Eddie Riggs -niminen metallibändin jäsen nakataan ajassa taaksepäin, muinaishistorialliseen metalliaikaan. Yhtäkkiä metallistimme on keskellä esihistoriallista demonien ja hirviöiden täyttämää aikakautta, jota Riggs ryhtyy muuttamaan todelliseksi järjettömien vahvarikasojen, kiiltävän nahkan ja kromin täyttämäksi metallin ajaksi. Kivikaudesta metalliaikaan!

Kyllä tässä on mielikuvitus lentänyt vähän ylivauhdilla, ainakin tiedotteita laadittaessa. Vai mitä sanotte tästä?

Piecing the period of time when a divine society used raw materials of ROCK and hot rods which lay dormant in this land, experts at Double Fine also revealed the fantastic nature of this world where Big-block V8 engines were dug out of the ground like minerals. Exhaust pipes were cut from trees made of chrome and a luminous sky was lit up with heavenly lighters held up by the gods.

Kuulostaa oudolta mutta repäisevältä. Brütal Legends julkaistaan ensi vuoden aikana PS3:lle ja Xbox 360:lle.

http://www.brutallegendgame.com/splash/

Lue lisää eDomesta

Psychonauts-tiimiltä ilmainen uutuuspeli

Psychonauts (PS2, Xbox)