Uusimmat

Littlebigplanetin demo siirtyi ensi vuoteen, katso kuitenkin uusi traileri

12.12.2007 13:06 Miikka Lehtonen

Jos kuulut siihen runsaslukuiseen pelaajajoukkoon, joka on odotellut Sonyn Littlebigplanet-peliä kuin, no, joulua, huonoja uutisia. Alunperin juuri näille ajoille kaavailtu pelin demo on nimittäin siirtynyt, eikä hellyyttäviä räsynukkeja nähdä tämän vuoden puolella.

Uutiset tulevat suoraan sylttytehtaalta, tässä tapauksessa Sonyn PR-manageri Ron Eaglen suusta. MTV:n peliblogille puhunut Eagle vahvisti, että Littlebigplanetin demo on siirtynyt hamaan tulevaisuuteen, eikä pelistä nähdä mitään uutta ennen ensi vuotta. Samaan syssyyn miekkonen kuitenkin yritti lohdutella pelaajia kertomalla, että peli itsessään olisi pahuksen hauska. Niin varmasti olisi.

Jos jotain lohtua yritetään hakea, Sony esitteli pelistä äskettäin upouutta videomateriaalia, jossa tutustutaan pelin merirosvo-aiheisiin kenttiin. Konkreettisin vaikutus ainakin allekirjoittaneelle oli tosin entistä palavampi halu päästä käsiksi peliin.

 

Littlebigplanet, kuten trailerikin taas osoittaa, on yhdistelmä yhteisötoimintaa, kenttäeditoria ja tasohyppelypeliä. Ideana on puuhailla kaverien kanssa rakentaen toinen toistaan huikeampia häkkyröitä ja kenttiä muiden ratkottavaksi. Peli on tehnyt vaikutuksen lähes kaikkiin sen nähneisiin, joten odotukset käyvät kovilla kierroksilla.