Uusimmat

E3dome: Sony julkisti maksullisen PlayStation Networkin

15.06.2010 23:19 Miikka Lehtonen

Tähän päivään saakka Sonyn fanit saattoivat päteä sillä, että heidän PlayStation Networkinsa oli ilmainen. Okei, ehkä ominaisuudet eivät olleet ihan Xbox Liven tasoa, mutta ilmainen se oli silti. Vaan eipä ole enää: Sony julkisti äskettäin E3-messuilla maksullisen version PlayStation Network -palvelustaan.

Tänä vuonna lanseerattava PlayStation Network Plus ei tule kumoamaan nykyistä verkkoa, vaan ilmainen versio säilyttää nykyiset ominaisuutensa. 50 euron vuosimaksulla varustettu Plus-versio tuleekin tarjoamaan maksaville asiakkaille lisää materiaalia.

Sony-kiho Jack Tretton hehkutti, että maksuillaan saa muun muassa oikeuden ladata demoja ennen ilmaisasiakkaita, alennuksia valituista tuotteista ja lisäksi ilmaista materiaalia. Trettonin mukaan ilmaismatskuun kuuluu demojen ohella kokonaisia PSN-pelejä, teemoja ja muuta vastaavaa.

PSN Plus -palvelun ensimmäisen kuun etuina ovat ilmainen Wipeout HD -peli, InFamous-demo ja pari peliteemaa. Hyvältä kuulostaa, eikö? Mutta tässä piileekin se juju: kaikki näin hankittu sisältö on sinun niin kauan kuin maksat PSN Plus -tilausmaksusi. Kun tilaus päättyy, sen kautta saatu bonussisältö vanhenee.

No, miltä kuulostaa? Lähtikö tilaukseen?

Lisää aiheesta

PlayStation Networkiä käyttää 5,4 miljoonaa ihmistä päivittäin – PSN muuttuu maksulliseksi

Sony täsmensi PlayStation Networkin tulevaa maksullisuutta, yhtiö plussalle 2011

Huhupartio: PlayStation Networkiin kuukausimaksu jo pian?

Lue myös

E3dome: Tässä se on, Nintendo 3DS!

E3dome: Nintendo räjäytti potin lehdistötilaisuudessaan

E3dome: Nintendo julkisti Wiin uuden Zelda-pelin!

E3dome: Medal of Honor moninpelibetaan tässä kuussa