Uusimmat

Traileri Michael B. Jordanin uusi Without Remorse -toimintatrilleri ei saavu elokuvateattereihin, mutta sen voi katsoa kuun lopussa kotisohvalta käsin

07.04.2021 07:42 Muropaketin toimitus

Tom Clancyn kirjaan perustuva Without Remorse nähdään Amazon Prime Videossa. 

Amazon on julkaissut trailerin ja julisteen Without Remorse -toimintatrilleristä, jonka pääosassa nähdään Michael B. Jordan. Elokuvan on ohjannut Stefano Sollima ja sen käsikirjoituksesta vastaavat Taylor Sheridan sekä Will Staples.

Without Remorse perustuu Tom Clancyn vuonna 1993 julkaisemaan samannimiseen romaaniin. Elokuva kertoo Yhdysvaltain laivaston SEAL-erikoisjoukkojen sotilaasta John Kellystä, joka paljastaa kansainvälisen salaliiton, etsiessään oikeutta venäläissotilaiden tekemään, raskaana olevan vaimonsa murhaan. Kellyn yhdistäessä voimansa toisen SEAL-sotilaan Karen Greerin ja CIA-agentti Robert Ritterin kanssa, he paljastavat salaisen juonen, joka uhkaa tuhota niin Yhdysvallat kuin Venäjänkin.

Leffan oli alun perin tarkoitus saada teatteriensi-iltansa jo viime vuoden puolella, mutta pandemian takia Paramount Pictures päätyi myymään sen oikeudet Amazon Studiosille.

Without Remorsessa nähdään myös muun muassa Jamie Bell, Luke Mitchell, Cam Gigandet, Jodie Turner-Smith, Jacob Scipio, Brett Gelman, Jack Kesy, Colman Domingo, Lauren London, Todd Lasance ja Guy Pearce.

Elokuva tulee tarjolle Amazon Prime Videoon 30. huhtikuuta.

Muropaketin uusimmat