Uusimmat

Ubisoft pisti Assassin’s Creed Unityn season passin jäihin, antaa pelaajille ilmaista DLC:tä ja ilmaisen AAA-pelin

28.11.2014 09:00 Jukka O. Kauppinen

Ubisoft on pudonnut aika syvälle Assassin’s Creed: Unityn bugisen julkaisun aiheuttamaan kuoppaan. Peli on saanut aika kylmän vastaanoton, sillä vaikka siitä löytääkin hyvää sisältöä ja kiintoisaa pelattavuutta, niin samalla sen jokseenkin murhaava bugisuus on häirinnyt aika pahasti. Niin pahasti, että myyntiodotukset eivät ole täyttyneet likimainkaan.

Unity-tiimi onkin joutunut urakoimaan harvinaisen urakalla julkaisun jälkeisten bugikorjausten ja päivitysten parissa. Niin kovasti, että tiimi ei ole edes päässyt tekemään julkaisun jälkeisiä DLC-laajennuksia. Julkaisun jälkeiset julkaisusuunnitelmat ovatkin niin umpisolmussa, että Ubisoft on vetänyt Season Pass –kausikortin myynnistä ja lupaa pelaajille korvauksena kaikennäköistä lisäsisältöä.

Kaikki Unityn ostajat saavat aiemmin maksullisen Dead Kings –lisärin ilmaiseksi, minkä lisäksi Season Passin ja Gold Editionin ostajat saavat myös Assassin’s Creed Chronicles: China –pelin, muuta maksullista pelisisältöä sekä vapaavalintaisen Ubin AAA-pelin ilmaiseksi.

Ilmaisen pelin voi valita seuraavista:

  • The Crew
  • Far Cry 4
  • Watch Dogs
  • Assassin’s Creed Black Flag
  • Rayman Legends
  • Just Dance 2015

Yllättävä peliliike. Liekö yksikään pelifirma päätynyt aikaisemmin peruuttamaan Season Passiaan?

Ja kuten Dometiimikin tässä ehätti keskustelemaan, niin vaikka joulukauden hitiksi suunnitellun pelin julkaisun siirtäminen onkin raskas ja helvatin kallis operaatio, niin ehkä se olisi tällä kertaa kannattanut. Watch Dogsin suhteenhan Ubisoft ehti tekemään vastaavan liikkeen, siirtäen pelin julkaisun 2013 joulusta 2014 kevääseen.

Lisätietoja: Assassins Creed Unity Offer FAQ

Lisää aiheesta

Peli valmiiksi ennen julkaisua? Paskat sille! Assassin’s Creed Unity saa 300 kohdan päivityksen 2

Kertauksen vuoksi: Call of Duty –arvostelusta + Far Cry 4 + AC Unity 

Suomen myydyimmät pelit viikolla 46/2014: UnityWoW! 

Ubisoftin hämmentävät ratkaisut laskevat firman arvostusta 

Unity on huonoin Assassin’s Creed