Uusimmat

Assassin’s Creed suuntaa seuraavaksi Ranskasta Lontooseen

03.12.2014 16:00 Miikka Lehtonen

Assassin’s Creed: Unityn fiaskomaisen julkaisun ja negatiivisen vastaanoton jälkeen olisi voinut kuvitella Ubisoftin pitävän välivuoden pelisarjastaan ja miettivän uusiksi kuvioitaan, mutta eihän se pelimaailma niin toimi. Ehei, ensi vuonna mennään uudelleen, nyt Lontooseen.

Kotaku tietää kertoa, että Assassin’s Creed Victory julkaistaan syksyllä 2015 ja että se sijoittuu viktoriaaniseen Lontooseen. Sarjan vetovastuuta viime vuosina kannatellut Ubisoft Montreal huilaa ja puikoissa on Ubisoft Quebec, joka on aiemmin tehtaillut lähinnä DLC:tä firman peleihin.

Koska kyseessä on sarjan suuri seuraava jatko-osa, on toki ihan loogista olettaa, ettei peliä nyt vuodessa kasaan raapaista, vaan että quebeciläiset ovat työstäneet sitä jo jonkin aikaa. Tästä huolimatta Assassin’s Creed Unityn julkaisu oli sellainen katastrofi, että oksat pois: peli julkaistiin raakileena ja hirveä hoppu näkyi joka paikasta. Kolmea eeppistä päivitystä myöhemminkään se ei ole sellaisessa kunnossa, että sitä kehtaisi sanoa valmiiksi peliksi. Niinpä itsekin toivoin, että ehkä Ubisoft antaisi tiimeilleen lisää työaikaa ja ehkä lykkäisi tulevia pelejään tämän mahdollistaakseen. Näin ei ilmeisesti ole käymässä.

No, ensi syksynä se varmaankin sitten nähdään, miten hommassa kävi.

Lähde: Kotaku

Lisää aiheesta

Unity on huonoin Assassin’s Creed

Peli valmiiksi ennen julkaisua? Paskat sille! Assassin’s Creed Unity saa 300 kohdan päivityksen