Uusimmat

Onko luvassa Destiny-elokuva vai jotain ihan muuta? Bungie laajentaa toimintaansa Sonyn avulla

04.02.2022 15:05 Muropaketin toimitus

Legendaarinen pelistudio Bungie suunnittelee IP:idensä laajentamista pelien ulkopuolelle Sony-kaupan siivittämänä.

Kuten kerroimme viikon alussa, Sony on ostanut pelistudio Bungien. Halo-sarjan alkuperäinen kehittäjä, joka on viime vuosina tunnettu suosituista Destiny-peleistään, oli aikanaan Microsoftin pelistudio ennen siirtymistään itsenäiseksi, ja välillä se on ehtinyt tehdä yhteistyötä myös Activisionin kanssa.

Jatkossa Bungie toimii kuitenkin Sonyn alaisuudessa. Tämä tarkoittaa varmasti enemmän sisältöä PlayStation-konsoleille, mutta myös toisenlaista toiminnan laajentumista.

Sonyn talousjohtaja Hiroki Totoki kertoi Comic Bookin mukaan tuoreen tulosraportin yhteydessä, että Bungie pyrkii laajentamaan IP:itään moniulotteisesti, myös pelien ulkopuolelle. Totokin mukaan Sony voi auttaa tässä asiassa Sony Picturesin ja Sony Musicin ansiosta, mikä viittaa oletettavasti liikettä elokuva- tai televisiotuotantojen suuntaan.

Mutta onko Sonylta ja Bungielta siis luvassa Destinyyn perustuva elokuva tai sarja?

Tämä on yksi vaihtoehto, mutta Bungien tiedetään myös työstävän aivan uutta IP:tä, jota ei ole vielä julkistettu. On siis mahdollista, että mitä tahansa viihdeprojekteja Bungie sitten lähteekin kehittelemään, ne eivät välttämättä liity mitenkään Destinyyn.

Muropaketin uusimmat