Uusimmat

Intel nimeää Montevinan Centrino 2:ksi

19.02.2008 14:38 Ville Suvanto

montevinaIntel suunnittelee nimeävänsä Montevina-koodinimellä tunnettavan seuraavan sukupolven mobiilialustan selvyyden vuoksi Centrino 2:ksi, uutisoi DigiTimes. Intel on käyttänyt Centrino-brändinimeä jo neljän sukupolven ajan, joihin voidaan lukea Carmel, Sonoma, Napa ja Santa Rosa. Vaikka tekniikka on kehittynyt jatkuvasti, brändinimen pysyminen samana on aiheuttanut sekaannusta kuluttajien keskuudessa, jotka eivät kykene havaitsemaan alustojen välisiä eroja.

Kannettavien tietokoneiden valmistajat ovat samaa mieltä Intelin kanssa, ja uskovat suurimman osan kuluttajista olevan epätietoisia eri alustojen välisistä eroista ja koodinimistä. Uuden markkinointistrategian toivotaan myös antavan kuluttajille käsityksen päivityksen tarpeellisuudesta.

Centrino 2 on määrä julkaista Computex-tapahtumassa Taipeissa kesäkuun alussa, jossa Intel julkaissee samalla kuusi 45 nanometrin prosessilla valmistettavaa kannettaviin tietokoneisiin suunnattua prosessoria. Kaikki prosessorit toimivat 266 MHz:n (1066 MHz QDR) väylätaajuudella, niiden kellotaajuudet vaihtelevat 2,26 GHz:stä 3,06 GHz:iin ja hinnat 209 dollarista 851 dollariin.

DigiTimes, Intel Montevina platform to be named Centrino 2

Onko Centrinoiden nimeämiskäytäntö epäselvä?

Katso tilanne vastaamatta