Uusimmat

Call of Duty -striimaajat kritisoivat pelin taitopohjaista matsinhakua – ”Ennen kaikki oli paremmin”

28.10.2022 08:25 Muropaketin toimitus

Call of Duty: Modern Warfare 2:n SBMM-seuranhaku on herättänyt ajatuksia.

Suosittu striimaaja Timothy ”TimTheTatman” Betar on onnistunut herättämään keskustelun Call of Duty: Modern Warfare 2:sta ja yleisesti ottaen moninpeleissä olevasta taitopohjaisesta matsinhausta (SBMM), joka hänen mielestään tappaa videopelit, uutisoi Kotaku.

Taitopohjaisella matsinhaulla tarkoitetaan verkkopelin taustalla pyörivää algoritmia, joka laskee pelaajien näennäisen taitotason ja pyrkii sijoittamaan tämän samantasoisten pelaajien kanssa samoihin matseihin. Sen tarkoituksena on siten pitää matsit tasaisena.

Betar ei kuitenkaan asiasta ole mielissään, sillä se heittää hänet matseihin, joissa muut pelaajat onnistuvat tappamaan tämän koko ajan ja pelit eivät ole enää hauskoja.

Monet ovat kommentoineet samaa Twitterissä ja Viss-striimaaja jopa väittää, että ennen asiat olivat paljon paremmin, kun alkuperäisissä Haloissa, Call of Duteissa ei ollut taitopohjaista matsinhakua. Pelien parissa työskennelleet kehittäjät tosin kumosivat väitteen välittömästi ja paljastivat, että hänen mainitsemissaan vanhemmissa verkkopeleissä oli yhtä lailla taitopohjainen algoritmi taustalla, mutta se ei vain tuolloin ollut puheenaihe.

Muropaketin uusimmat