Uusimmat

Diablo 4:n julkaisun jälkeiset suunnitelmat ja mikromaksut esiteltiin tarkemmin

Kuva: © Activision Blizzard

12.05.2023 08:31 Muropaketin toimitus

Blizzard esitteli tarkemmin Diablo 4:n kausia, kausipasseja ja mikromaksuja.

Blizzard on paljastanut kotisivuillaan Diablo 4:n julkaisun jälkeiset suunnitelmat ja kertoi tarkemmin tulevien kausien ja kausipassien sisällöstä.

Studio vahvisti pelin saavan joka vuosineljännes uuden kauden, joka sisältää uusia tarinatehtäviä, legendaarisia esineitä, hahmoluokkaan tehtäviä tasapainotuksia sekä uuden kausipassin. Ensimmäinen kausi käynnistyy huhtikuun lopussa ja vaatii kampanjan läpäisyn.

Kukin kausipassi koostuu 27 ilmaisesta tasosta ja 63 Premium-tasosta, jotka avautuvat ainoastaan kausipassin ostaneille. Nämä sisältävät kosmeettisia esineitä ja Smoldering Ashes -resurssia, jolla voi nopeuttaa hahmojen kokemuksen, rahan tai obolsien keruuta. Näitä bonuksia ei voi kuitenkaan nopeuttaa mikromaksuilla, vaan ne on saatavilla ainoastaan kausipassin ilmaisia haasteita suorittamalla.

Kausipassi itsessään on jaettu erillisiin lukuihin, jotka koostuvat erilaisista haasteista. Näitä suorittamalla pelaajaa palkitaan varusteiden tekoon tarvittavilla materiaaleilla ja legendaarisilla aspekteilla, joita käytetään Codex of Powerissa. Premium-tasot palkitsevat pelaajia puolestaan ylimääräisillä kosmeettisilla esineillä sekä Platinum-valuutalla, jolla voi ostaa kaupasta lisää kosmetiikkaa.

Diablo 4 julkaistaan 6. kesäkuuta.