Uusimmat

Yksi HBO Maxin parhaista sarjoista tulee Netflixiin keskiviikkona – IMDb-arvosana 8,7/10

Kuva © Netflix

30.10.2023 08:11 Muropaketin toimitus

Netflixissä päästään keskiviikkona 1. marraskuuta Mullan alle.

Alan Ballin luomassa Mullan alla -draamakomediassa (Six Feet Under) seurataan ongelmaista Fischerin perhettä ja heidän hautaustoimistoaan Los Angelesissa. Vuosina 2001–2005 jenkkitelevisiossa pyörinyttä sarjaa tähdittävät Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick ja Rachel Griffiths.

Mullan alla on yksi 2000-luvun kehutuimpia sarjoja. Sen IMDb-arvosana on peräti 8,7/10. Rotten Tomatoesissa tuoreusasteet ovat 81 ja 96 prosenttia. Sarjan faneihin lukeutuu myös George R.R. Martin, joka ylisti sen päätösjaksoa taannoin vuolaasti.

Game of Thronesin viimeinen jakso ei ole George R.R. Martinin suosikki – nostaa listan kärkeen 2000-luvun alun klassikkosarjan

Mullan alla on ollut tähän mennessä katsottavissa vain HBO Maxista. Sarjaa tehtiin aikoinaan viisi kautta ja 63 jaksoa. Netflix on julkaisemassa ne kaikki kerralla.

Aikaisemmin HBO Maxin (entisistä) yksinoikeussarjoista on tuotu tänä syksynä Netflixiin mm. Band of Brothers, Young Sheldon ja Ballers.

Muropaketin uusimmat