Uusimmat

HBO Maxin uudet sarjat ja elokuvat viikolla 46/2023

Kuva: © 2023 Warner Bros. Ent.

13.11.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Viikolla 46/2023 HBO Maxissa julkaistaan muun muassa uusi DC-seikkailu Blue Beetle, Harry Potter -dokumentti David Holmes: The Boy Who Lived sekä Julia-sarjan toinen kausi.

Viikon uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla:

Julia, kausi 2 – 16. marraskuuta alkaen
Julia Childilla on oma, ruoanlaittoon keskittyvä televisio-ohjelma, jollaista ei aikaisemmin ole nähty, ja kasvava kuuluisuus vaatii totuttelua. Vietettyään aikaa Ranskassa uuteen tuotantokauteen valmistautuen Julia vierailee useissa arvostetuissa ravintoloissa ja keskustelee alan ammattilaisten kanssa ympäri Etelä-Ranskaa, Washington D.C:ta sekä tietysti Bostonia. Nykypäivän yhteiskunnalliset ongelmat peilautuvat Julian matkaan hänen raivatessaan tietä naisvetoiselle televisiolle. Sarjaa tähdittävät Sarah Lancashire, David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth, Brittany Bradford, Fran Kranz, Fiona Glascott ja Robert Joy. Chris Keyser toimii sarjan showrunnerina ja vastaavana tuottajana yhdessä sarjan luojan Daniel Goldfarbin kanssa.
8-osaisen kauden kolme ensimmäistä jaksoa julkaistaan ensi-iltapäivänä ja loput viikoittain.

Tulossa myös:

  • The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivanhoe, kausi 4 – 18. marraskuuta

Viikon uudet elokuvat:

Blue Beetle – 17. marraskuuta
Angel Manuel Soton ohjaaman DC-seikkailun pääosassa on Jaime Reyes (Xolo Maridueña), joka päätettyään juuri lukion palaa kotiin tulevaisuudenhaaveineen ja huomaa, että koti ei ole enää aivan ennallaan. Kun hän etsii tarkoitustaan maailmassa, kohtalo puuttuu peliin: muinainen jäänne alienien bioteknologiasta valitsee Jaimen symbioottiseksi isännäkseen. Tämän myötä nuorukainen saa ihmeellisiä voimia omaavan haarniskan ja muuttuu supersankariksi.

LUE MYÖS: Arvostelu | Uusi supersankarileffa Blue Beetle on juuri sitä mitä trailerit lupasivat

Viikon uudet dokumentit:

David Holmes: The Boy Who Lived – 16. marraskuuta
Dokumenttielokuva kertoo David Holmesista, lupaavasta Englannin Essexissä varttuneesta teini-ikäisestä voimistelijasta, joka valitaan Daniel Radcliffen sijaisnäyttelijäksi ensimmäiseen Harry Potter -elokuvaan Danielin ollessa vasta 11-vuotias. Seuraavien kymmenen vuoden aikana kaksikosta tulee erottamattomat. Toiseksi viimeisen elokuvan kuvauksissa tapahtuu kuitenkin traaginen onnettomuus, joka aiheuttaa Davidin halvaantumisen ja mullistaa tämän koko elämän. Daniel ja Davidin sijaisnäyttelijäkollegat ovat tukena vaikeassa tilanteessa, ja Davidin uskomattomasta sinnikkyydestä tulee voiman ja inspiraation lähde heistä jokaiselle. Dokumentin vastaavana tuottajana toimii Daniel Radcliffe.

Tulossa myös:

  • Love Has Won – 14. marraskuuta
  • How We Get Free – 15. marraskuuta

Kaikki viikon uudet jaksot:

Ma 13.11.
The Gilded Age S2 E3
30 Coins S2 E4
Rick and Morty S7 E5
Fear the Walking Dead S8B E10
Last Weekend Tonight with John Oliver S10 E17

Ti 14.11.
Love Has Won S1 E1

To 16.11.
Rap Sh!t S2 E3
Julia S2 E1-3
The Dog House S4 E9 (päätösjakso)

Pe 17.11.
Scent of Time S1 E21-30

La 18.11.
Real Time with Bill Maher S21 E21
The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivanhoe S4 E1-8

Tiedot perustuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat