Uusimmat

Gladiator Manager II julkaistu kännyköille

16.02.2009 12:42 Jukka O. Kauppinen

Seppo Suorsa on julkaissut Areena-peleistään uuden mobiiliversion nimeltä Gladiator Manager II. Pelin kieli on muuttunut suomesta englanniksi, mutta muuten peli on uskollinen alkuperäisille Windows-peleille. Gladiator Manager II on tehty Javalla ja vaatii toimiakseen puhelimelta vähintään 240×320 pikselin näytön.

Gladiator Manager II -peli on maksullinen, kun taas pelin ensimmäinen versio, Gladiator Manager I, on ilmainen ja sen voi ladata pelin kotisivuilta.

Aiempaan ilmaisversioon verrattuna uusi Gladiator Manager II sisältää tuplasti gladiaattorirotuja, neljä uutta loitsutyyppiä, Full Screen -tuen sekä lukuisia pieniä parannuksia peliin.

Gladiator Manager -peleissä manageroidaan gladiaattorijoukkuetta miekan ja magian maailmassa. Pelaaja voi värvätä joukkueeseensa monenlaisia gladiaattoreja hobitista minotauriin ja velhottaresta druidiin. Gladiaattorit varustetaan asein, panssarein ja loitsuin. Taistelut muita joukkueita vastaan ratkaistaan vuoropohjaisissa, taktisissa taisteluissa. Gladiaattorien kyvyt kehittyvät taisteluissa ja vain lahjakas ja hyvin manageroitu joukkue voi voittaa pelin lopullisen tarvoitteen Liigamestaruuden.

Ilmaisversio: http://www.seppos.net/gm

Osta Gladiator Manager II: http://www.clickgamer.com

Lue myös

Alien ja Predator jälleen hippasilla

Arvostelu: Skate 2 (PS3, 360)

Ennakko: Race Pro (360)

Eternal Sonata nyt myös PS3:lla

Suomalaispeli nousi viiden maan listaykköseksi